19.07.11
16:07
Темата е за триене
Темата беше редактирана от unknown на 05.02.12 11:05.
19.07.11
16:17
Зависи от бюджета ти.И трите не са лоши,фен съм на Syntrax
Нито един от 3те не съм пил засега.Но съм хвърлил око на изолата на мъсъл гаудж.Изглежда добър на хартия,а също и изгоден.
Нормално е в изолата да има най-голямо количество протеин в доза.Аз съм пил изолата на All The Way, което си е същата суровина.
Вкус средна работа,като разтвориост беше много добре.
20.07.11
01:54
Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.07.11 06:10.
20.07.11
10:49
Може и аз да съм в грешка, но изолата е на някаква куча марка, че и е с 25лв. по-евтин, а е изолат. Накратко - нещо намирисва. Също така изолат не означава, че ще трупаш повече мускули от концентрата. Все тая е, на тялото му трябва определен брой и количество аминокиселини. Дали ще идват от “чиста” пудра или от “по-чиста” му е все тая.
Между ОН и Синтракс аз лично бих се спрял на втория, но и с първия няма да сбъркаш. Идентични са по етикет.
Все пак, ако парите са определящи - вземи изолата. :)
казано от Тихомир Велев на 20.07.11, 10:49:
Може и аз да съм в грешка, но изолата е на някаква куча марка, че и е с 25лв. по-евтин, а е изолат. Накратко - нещо намирисва. Също така изолат не означава, че ще трупаш повече мускули от концентрата. Все тая е, на тялото му трябва определен брой и количество аминокиселини. Дали ще идват от “чиста” пудра или от “по-чиста” му е все тая.
Между ОН и Синтракс аз лично бих се спрял на втория, но и с първия няма да сбъркаш. Идентични са по етикет.
Все пак, ако парите са определящи - вземи изолата. :)
В грешка си! MGN има добри продукти, на добри цени, преди няма и 30 мин. направих поръчка на техен продукт, но от САЩ.
Подкрeпям Valdis MGN съм ги пил и помня че останах с добри впечатления. Нещо бяха изчезнали от пазара за над година не знам защо така.
Само, защото е с по-ниска цена, не значи, че нещо намирисва. В България сме свикнали да виждаме по-скъпичко, а и някой ако продава малко по-евтино .. я т’ва ще е боклук или не щом е 10 лева по-евтино значи, не е хубаво
20.07.11
18:03
Това което казваме,че хората купуват марката,а не продукта май си е вярно :D
Аз съм с двете ръце категорично за Синтракса!Пил съм ги и трите и лично мнение е цена/качество е Синтракса ( а на вкус е и жесток) !
26.07.11
10:08
Щом пишеш, че Голд Стандарт-а свършва и искаш нов протеин на негово място, следователно имаш предвид суроватъчен протеин.
Това означава, че Матрикс-а на Синтракс автоматично отпада, тъй като е матрица от протеини и целта му по принцип е малко по-различна от чистия суроватъчен протеин.
От оставащите два протеина изолатът на МГ е определено за предпочитане.
Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 26.07.11 10:10.