Темата е за триене

UN

19.07.11
16:07

Темата е за триене

Темата беше редактирана от unknown на 05.02.12 11:05.

TN

19.07.11
16:17

Зависи от бюджета ти.И трите не са лоши,фен съм на Syntrax

19.07.11
17:15

Нито един от 3те не съм пил засега.Но съм хвърлил око на изолата на мъсъл гаудж.Изглежда добър на хартия,а също и изгоден.

19.07.11
19:32

Нормално е в изолата да има най-голямо количество протеин в доза.Аз съм пил изолата на All The Way, което си е същата суровина.
Вкус средна работа,като разтвориост беше много добре.

20.07.11
01:54

Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.07.11 06:10.

Може и аз да съм в грешка, но изолата е на някаква куча марка, че и е с 25лв. по-евтин, а е изолат. Накратко - нещо намирисва. Също така изолат не означава, че ще трупаш повече мускули от концентрата. Все тая е, на тялото му трябва определен брой и количество аминокиселини. Дали ще идват от “чиста” пудра или от “по-чиста” му е все тая.

Между ОН и Синтракс аз лично бих се спрял на втория, но и с първия няма да сбъркаш. Идентични са по етикет.

Все пак, ако парите са определящи - вземи изолата. :)

20.07.11
12:42

казано от Тихомир Велев на 20.07.11, 10:49:

Може и аз да съм в грешка, но изолата е на някаква куча марка, че и е с 25лв. по-евтин, а е изолат. Накратко - нещо намирисва. Също така изолат не означава, че ще трупаш повече мускули от концентрата. Все тая е, на тялото му трябва определен брой и количество аминокиселини. Дали ще идват от “чиста” пудра или от “по-чиста” му е все тая.

Между ОН и Синтракс аз лично бих се спрял на втория, но и с първия няма да сбъркаш. Идентични са по етикет.

Все пак, ако парите са определящи - вземи изолата. :)

В грешка си! MGN има добри продукти, на добри цени, преди няма и 30 мин. направих поръчка на техен продукт, но от САЩ.

20.07.11
13:23

Подкрeпям Valdis MGN съм ги пил и помня че останах с добри впечатления. Нещо бяха изчезнали от пазара за над година не знам защо така.

20.07.11
15:48

Само, защото е с по-ниска цена, не значи, че нещо намирисва. В България сме свикнали да виждаме по-скъпичко, а и някой ако продава малко по-евтино .. я т’ва ще е боклук или не щом е 10 лева по-евтино значи, не е хубаво

TN

20.07.11
18:03

Това което казваме,че хората купуват марката,а не продукта май си е вярно :D

25.07.11
13:09

Аз съм с двете ръце категорично за Синтракса!Пил съм ги и трите и лично мнение е цена/качество е Синтракса ( а на вкус е и жесток) !

26.07.11
10:08

Щом пишеш, че Голд Стандарт-а свършва и искаш нов протеин на негово място, следователно имаш предвид суроватъчен протеин.
Това означава, че Матрикс-а на Синтракс автоматично отпада, тъй като е матрица от протеини и целта му по принцип е малко по-различна от чистия суроватъчен протеин.
От оставащите два протеина изолатът на МГ е определено за предпочитане.

Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 26.07.11 10:10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1