Controlled Labs AM/PM Reduction или Stimulant X 1-Metiq?

20.07.11
14:17

Здравейте,

Имам нужда от съвет относно евентуалното включване на fat burner към диетата/кардиото ми.

В момента съм на НВД и правя кардио почти всеки ден (5-6 пъти седмично колело на открито, имам 500+ километра от края на юни досега със средна скорост около 15км/ч и постепенно включване на интервали) и за 2 месеца смъкнах от 73 на 64кг, и от 23% на 14-15% мазнините (ако може да се вярва на кантара, който използвах досега за измерване на % мазнини).

Чудя се има ли изобщо смисъл да включвам или AM/PM Reduction (ползвал съм го и преди, бях доволен, но неспазването стриктно на диетата/програмата ми не даде резултатите, които исках) или Stimulant X с 1-Metiq, при положение че нямам много килограми за смъкване (в идеалния случай бих искал 1-2кг да смъкна, не повече), но искам да намаля мазнините до 11-12% на първо време,а след това с повече

Бихте ли ме посъветвали?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1