21.07.11
01:21
Здр. Тази вечер докато си тапеех пред лаптопа и бях във фейса видях,че един приятел е качил някакъв клип на азис и се изумих.Възможно ли е някой да ми каже как всичките “момчета” от клипа бяха така “зверски напомпани”.Аз съм възрастен тренирам от доста от давна виждал съм много хора и състезатели,но знаете ли с какво “ги хранят в бг”,че да изглеждат така не само едри,но и доста релефни?Ако някой знае може да ми помогне в моята философска дилема :Д :Д :Д
Благодаря предварително за Вашите отговори.
Всички са зверски напомпани, защото за клиповете избират само зверски напомпаните.
21.07.11
06:38
Напомня ми предишни разговори за актьорите от “300” - как били тренирали, как били се хранили. Да, тренират и се хранят, но не много по-секретно от активно спортуващите тук или другаде. Накрая излезе даже, че в голяма степен става дума за .. грим. :)
21.07.11
07:29
казано от Димитър Михайлов на 21.07.11, 06:38:
...в голяма степен става дума за .. грим. :)
Ето това е верният отговор. Може да са здрави момчетата, но реалността е различна от това, което се вижда на малкия екран. Всичко минава през сумати видео, аудио и какви ли не обработки.
Абсолютно същото е и при списанията:
The Photoshop Effect
На екрана се постига доста по-трудно, но погледнете снимките на Лили Иванова в Плейбой, едва ли има по красноречив пример за възможностите на графичните програми. Другия пример, който бих дал е снимките на Вулева в същото издание, но там (вероятно заради голямата и уста) оригиналите “изтекоха” в мрежата и може да се направи сравнението преди и след.
Мнението беше редактирано от Valdis на 21.07.11 10:27.
Съжалявам, но истината, която знам за 300, е че освен Джерард Бътлър и още няколко момчета, всички други са с нарисувани преси ;-) Но, все пак.. филма става ;Д
Специално за клиповете на Азис, се съмнявам да има някой с нарисувани мускули. За 300 не знам, но има много филми в които участват много яки актьори! На тоз момък какво ще му нарисуват ? А на тази снимка съм 101% сигурен , че няма грам Фотошоп ;)
Валдис не мога да прикача линка от датата :( не е в моя телевизор проблема
Мнението беше редактирано от x_3_mar на 21.07.11 19:27.
казано от x_3_mar на 21.07.11, 19:22:
Специално за клиповете на Азис, се съмнявам да има някой с нарисувани мускули. За 300 не знам, но има много филми в които участват много яки актьори! На тоз момък какво ще му нарисуват ? А на тази снимка съм 101% сигурен , че няма грам Фотошоп ;)Цвък
Цвък ама нъц!