22.07.11
00:17
Първо не знам дали тук е подходящото място,за да пусна темата.Мислех да си взема протеинови вафли,ето тези http://redis.bg/bg/product-view/30.html , но съм чувал страшно негативни отзиви относно продуктите на редис,тоест ,че са румънски боклуци,че протеина им е от нишесте и брашно (в най-добрият вараиант) и че само ще си дам парите на вятъра и рискуваш и здравето си и тн..
Какво мислите ? ;
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 22.07.11 07:15.
Стават с едно кисело мляко може да замести едно хранене. Изял съм 1 кашон от тях. Ако чистиш, обаче не знам как ще е положението...
22.07.11
01:29
Вкусни ли са иначе или не ?
ПП: За след тренировка 2 вафли мисля,че е идеално..
Мнението беше редактирано от The Next на 22.07.11 01:30.
Ядох от сините и едни жълти дет бяха с л-карнитин :D- тия сините уей бар Р ли как се водеха твърди доста и на вкус имаше едно време едни вафли обикновени с фъстъци същия вкус- те и тия имаха фъстъци де... тия жълтите бяха вкусни.
22.07.11
01:35
Ядох от сините и едни жълти дет бяха с л-карнитин :D- тия сините уей бар Р ли как се водеха твърди доста и на вкус имаше едно време едни вафли обикновени с фъстъци същия вкус- те и тия имаха фъстъци де... тия жълтите бяха вкусни.
1.Сини няма :D
2.Жълтите са скъпи щото не мога си поръчам 50 наведнъж..
3.Няма whey bar R
Мнението беше редактирано от The Next на 22.07.11 01:35.
22.07.11
17:21
Ще си взема 50 накрая и ще пробвам по 2 вафлички след тренировка и ще пиша отзиви :D
Хубави са ! Пробвал съм ги всичките(без Фибро) и на вкус са хубави,а относно за това че ще се натровиш са глупости,аз ги ям вече 2-3 месеца пък нищо ми няма..
бих ти препоръчал ето тези : http://redis.bg/bg/product-view/35.html
22.07.11
21:18
Ти добре препоръчваш,ама там има само по 1 вафла..Не мога да поръчам 50 ..
На “количество” просто напиши желания брой.А също така за тез барчета пише и това - При поръчка над 50 вафли -25% намаление от цената!
22.07.11
23:46
Само се чудя дали е 72 + лева или е 51+ лева , щото разликата си е огромна :D
Пичове, бягайте в Хелтстор докато не са свършили - Tri-o-plex кукитата са намалени на 2лв, защото са с изтекъл срок от 1 месец!
23.07.11
00:49
Пичове, бягайте в Хелтстор докато не са свършили - Tri-o-plex кукитата са намалени на 2лв, защото са с изтекъл срок от 1 месец!
5 кинта едната вафла (n)
5 кинта едната вафла (n)
Ти четеш ли?! TRI-O-PLEX Cookies!!! Това са протеинови десерти за 2 лева, намалени от 5лв.
23.07.11
01:21
healthstore.bg/index.php?page=shop.browse&option=com_virtuemart&Itemid=1
Ейй, наистина не четеш!!! НАМАЛЕНИ са поради изтеклия срок на годност преди 1 месец. Много ясно, че няма да си го сложат на сайта... Който иска далавера, сега е момента - нищо им няма, вече опуках 5 броя ;)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 23.07.11 01:53.
23.07.11
02:00
Май ти не четеш кво пише..И доставка като направиш пише 5 кинта.. Дай ся и аз да ти дам някъде някой протеин 20 кила и да ти кажа,че е намален на 150 кинта , ма не го пишело в сайта , тцтц смешна работа :;;(
Май ти не четеш кво пише..И доставка като направиш пише 5 кинта.. Дай ся и аз да ти дам някъде някой протеин 20 кила и да ти кажа,че е намален на 150 кинта , ма не го пишело в сайта , тцтц смешна работа :;;(
Не говоря за никакви доставки - отиваш на собствен ход (ако си от София) и отнасяш 10 броя за 20лв, вместо за 50! На това казвам аз далавера.
Жалко,че нямам път към София в близките 1-2 седмици.Сигурно ще са свършили,но ще мина да проверя.
А това за Редис-давам съвет-купуваш няколко вафлички или продукти,опитваш и ако ти харесат си пазаруваш.На мен ми допадат повече от продуктите им.И интересно все тия лоши слави на подобни марки,в повечето случаи,носещи се от хора,неопитали нито един продукт и от пуберчета,надяващи се с 1 вафла да качат 1 килограм.После били боклуци-аман тоя интернет даде възможност на куцо,кьораво и сакато да си пише кво му падне.
Според мен в момента имат само тези вафли налични,уей бар р са хубави.Звъниш им един телефон и питаш защо нямат на склад,ще докарват ли и т.н.Дори и да не зареждат от тях вече според мен няма да ти направят проблем,ако искаш да ти доставят малко по-голямо количество-100 броя например.
Наскоро с един приятел си взехме вафлички аз си взех 8 броя. А той към 60 и ни излезнаха точно по 1 лев. ( Milk and egg bar) А за вафличката какво да кажа ами мн приятна на вкус. А колкото до протеина и качеството ами преди време бяха ми подарили 1 вафла Синта 6 която е 5 лева и има 30 грама протеин в нея .. вкуса беше перфектен и когато я ядеш по небцето и зъбите ти остава един много специфичен вкус на протеин който се улавя по трудно ако е на прах (течен). От вафличките на Редис се усеща подобен остатъчен вкус ,но по-леко (разбира се в тази има 16грама протеин) ,но все пак се усеща. Другото нещо което ми хареса е ,че имат фастъчета в тях и не са някакви шоколадови да се разтапят дори и в жегите стоят стегнати и приятни !
30.07.11
17:53
Не говоря за никакви доставки - отиваш на собствен ход (ако си от София) и отнасяш 10 броя за 20лв, вместо за 50! На това казвам аз далавера.
Ама аз съм на 230 км от София , дали ще стане ? :D:D