Как би било правилно да приемам протеин и азотен бустер?

22.07.11
14:30

Добър ден.

Първо за моята физика: На 16г и 10 месеца съм, 64кг, релефно тяло, ръце - 34см.
За опита ми във фитнеса: трениръл съм около 1г. и половина редовно(8-9 клас), а сега през целия 10ти клас (една година) на лостове ( 3-4 пъти в седмицата).
Сега пак ще се върна във фитнеса (вече за постоянно - нямам планове да спирам).

Преди няколко дена си закупих 100% whey gold standart на ON, а днес и N.o.-Xplode.
От протеина вече започнах да пия понеже все още ходя да тренирам на лостове. Пия го така: тренировачен ден - 4 пъти на ден (сутрин след ставане, следобед към 2ч., преди и след тренировка(тренирам вечер) всичко дози са по 30г. както пише да се приема)
в почивните дни по 2 пъти сутрин и следобед пак към 2ч.

Много ще съм доволен, ако получа компетентно мнение от човек с опит, как да комбинирам  двата продукта (в тренировъчен и почивен ден, как да ги пия).

Целта ми е покачване на ММ... и за да ви фокусирам само по въпроса ми ще добавя, че съм наясно за хранителните режими и че ако няма такива и от добавките няма да се види голям ефект. :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 22.07.11 14:41.

Моите директни и кратки мисли са следните:
(1) Уверен съм, че твърде голяма част от дневното ти количество протеин идва от хранителна добавка. Това значи само едно - хранителен режим със сериозни недостатъци. Виждам колко си наясно с хранителните режими.
(2) N.O. -Xplode - начинът на употреба е грижливо и ясно написан както на опаковката, така и на сайта на производителя. Не мисля, че имаме какво да коментираме по този въпрос.
(3) Ако разчиташ на азотния продукт да увеличиш мускулната си маса - в грешна посока си тръгнал.

HE

22.07.11
17:19

казано от undefined на 22.07.11, 14:30:

Добър ден.

Първо за моята физика: На 16г и 10 месеца съм, 64кг, релефно тяло, ръце - 34см.
За опита ми във фитнеса: трениръл съм около 1г. и половина редовно(8-9 клас), а сега през целия 10ти клас (една година) на лостове ( 3-4 пъти в седмицата).

Добър да е.
Директен отговор на въпроса ти - никък не е препоръчително NO Xplode да се приема от малолетни и непълнолетни, още повече с физика като твоята. Защо не четете преди да купите нещо? На кутията и сайта пише, че не е препоръчително продукта да се използва от лица под 18 години! Извинявай за въпроса, но какво ще помпаш на тези кг. и с тези размери, до колко може да се напомпа 34 см. ръчичка?

TN

22.07.11
17:24

казано от head_hunter на 22.07.11, 17:19:

до колко може да се напомпа 34 см. ръчичка?

Е как така , до 68 см , нали за тва ще го взима :D

23.07.11
09:21

Споко де ще го продам тогава или ще го държа срока на годност му е до 2013г.

Ще си карам с протеинчето и ще разгледам в сайта за хранителен режим за покачване на ММ.
Добре ли ще е да си взема и някакви витамини (добавка) докато пия и протеинчето? Ако да - предложете някой продукт.
Благодаря ви.

23.07.11
13:46

Има доста неща които можеш да си вземеш към протеина :) има и достатъчно теми по въпроса какво можеш да какво можеш да си вземеш към протеина , както и какви витамини са хубави (това ти беше въпроса в последния коментар ^^)
Аз все пак да отговоря поне за витамини - оптимум нутришън имаха едни хубави , мен да питаш не бърка и от аптеката да си вземеш (примерно Допел херц мултивитамини) .. ментета има както евтини така и скъпи ... не мисля че цената от 50 лв прави тези на ОН по-добри от тези на ДХ за 10-15 лв (те не се занимават с добавки [визирам протеин,креатин,амино етц.] де..а главно с витамини минерали и омега доколкото знам)  ама и аз се изразявам едно хубаво -.- xD

23.07.11
15:26

казано от undefined на 23.07.11, 09:21:

Споко де ще го продам тогава или ще го държа срока на годност му е до 2013г.

Аз почти повярвах, че няма да си пиеш бустера след като вече си го купил :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1