Кои от Форума има Татус..

02.04.05
01:36

Беше ми интересно и реших да попитам. :wink:
Аз имам. :)
И ако имате даваите снимки.. :wink:
Ето снимки
http://img24.exs.cx/img24/9536/menu17yc.jpg
Моля не давайте директно изображения.
Mr_Muskul

Аз съм силно против татусите по моето тяло.Иначе нямам против никой който си е сложил, но за мен не е удачно.

02.04.05
11:05

Всеки може да си направи татуировка, от едно 13-годишно момиче до последната баба от село ... Ако аз си правя нещо подобно искам да е с нагорещено желязо ( чел съм за подобни )  Прави се желаната форма, нажежава се до червено и след това се “поставя”  :D Естествено без обезболяващи, които да затрият ефекта от всичко това.

02.04.05
17:11

morpheus братле я кажи някое татоо студио дето правят качествени татоси щот съм навит да си направя

02.04.05
17:20

Ми ас нямам ... ама мисля да си правя ... ама я ме вкараи в филма .. кажи знаеш ли дали има такива които са по 2/3 месеца или по 2/3 години?И акоо има по колко пари щв излезе 1 хубава .. примерно като твоита ...

02.04.05
18:51

Аз нямам и мисля скоро да си направя. Само трябва да изчистя корема, защото ако си направя сега после ще се разтегне сигурно чак по цялото тяло ха  :lol:

02.04.05
19:34

[quote author=“waterpolist”]morpheus братле я кажи някое татоо студио дето правят качествени татоси щот съм навит да си направя

Aз си я правих в ето това студио: http://crazytattoo.neoplanetbg.info/
пичовете са ми приятели и съм много доволен,а и според мене си разбират от работата. :wink:

02.04.05
19:35

[quote author=“vanwilder”]Ми ас нямам ... ама мисля да си правя ... ама я ме вкараи в филма .. кажи знаеш ли дали има такива които са по 2/3 месеца или по 2/3 години?И акоо има по колко пари щв излезе 1 хубава .. примерно като твоита ...

Ми няма такива сори и аз исках такава ама се оказа,че издържали по-една седмица 2 най-много... :wink:
А за парите мога само да ти кажа,че са по-скъпи от тази която аз си я правих.. :wink:

02.04.05
19:50

Аз ги мразя дори да са шедьоври

03.04.05
00:21

Няма спор, една хубава татуировка върху хубаво тяло е нещо много красиво. Разбира се това, че са перманентни си е доста плашещо. Няма как иначе, при положение, че може един ден да ти писне, но връщане назад да няма. Твърдо за съм за няколкомесечните татуировки. Разнообразие му е майката :)
Един малко откачен познат вече има 3 татута. Едната е демон, дет му излиза от гърбината. Та тая ми ти гърбина е малко пъпчасала, с нея барабар и демона  :lol:  Кво да се прави - екстри  :)

А още нещо. Мушморок, на твойто му се вика жигосване, ако незнаеш. Прави се предимно на говеда и друг рогат добитък :) Също и на разни изкурвяли моми от средновековието са им лепвали по едно големо А :). Сещам се и за една немска(!) порно анимацийка. На Един вълк му се беше доебало много и заека Ебльо нарисува една жена на дървена ограда с дупка. Вълка като и скочи и Ебльо от другата страна му жигоса оная работа. Тва в кръга на простотията :)  :lol:

head_hunter

03.04.05
20:15

Пост и от мен и аз имам татуировка - пускам линк ако някой не може да я отвори да казва ще я кача на друго място.

http://img.photobucket.com/albums/v338/undisputed/Nov2612.jpg

EZ

03.04.05
20:27

И аз съм против татуировките.Сега може да си сложиш но след 10-20 години сигурно ще ти омръзне.Но всеки сам си решава какво ще си прави с тялото.
[quote author=“Achille”]
Сещам се и за една немска(!) порно анимацийка. На Един вълк му се беше доебало много и заека Ебльо нарисува една жена на дървена ограда с дупка. Вълка като и скочи и Ебльо от другата страна му жигоса оная работа. Тва в кръга на простотията :)  :lol:

Тая анимация и аз съм я гледал с превод на БГ-луда работа.Ако това го пускат на малките немчета след това да не се чудим що немците правят толкова много порно филми.

03.04.05
20:41

А още нещо. Мушморок, на твойто му се вика жигосване, ако незнаеш. Прави се предимно на говеда и друг рогат добитък  Също и на разни изкурвяли моми от средновековието са им лепвали по едно големо А . Сещам се и за една немска(!) порно анимацийка. На Един вълк му се беше доебало много и заека Ебльо нарисува една жена на дървена ограда с дупка. Вълка като и скочи и Ебльо от другата страна му жигоса оная работа. Тва в кръга на простотията

Tова май трябваше да ме обиди по някакъв начин, а ?  :?
Но понеже явно тук  няма модератор, който да следи за подобни работи, трябва аз да кажа нещо ... ами 1-во това, че ласкаш на немски(!) порно анимациики е наистина отвратително ( няма да е зле да потърсиш малко професионална помощ ), после през средновековието мъжете са имали жените за много по-нисши създания от тях, дори за съсдания на дявола, и са ставали много по-глупави работи от жигосването на хора; маркирането на добитък за стопански цели се среща и досега на някои места и терминът за това наистина е  “жигосване” ... това за което говоря аз не се различава  от “татуса” ( и 2те се поставят перманентно на тялото ) но технологията е различна и както казах не е за “изкурвяли” моми като теб  :wink:
Това в шестоъгълника на простотията.

Ето и малко снимки за какво говоря:

http://www.modern-savage.com/branding/images/666.jpg
http://www.bodyplay.com/school/images/ec_brand.jpg
http://www.modern-savage.com/branding/images/brand0_3a.jpg
http://www.imperialbodyart.com/branding/richfist.jpg
http://www.imperialbodyart.com/branding/superman.jpg
http://www.imperialbodyart.com/branding/spider.jpg

03.04.05
23:04

Ае Мушморок, бъзиках се, не се стягай :) Нямал съм за цел да те обидя. Пийс :)
Ама за немската анимация не си прав. Първо не съм лъскал :) ами се пръсках от смех щот тва бяха пародийки на разни приказки и всичко в рима :) Който вазбива дойч ще разбере :)

03.04.05
23:37

Хич и не си помислям за татуировка...

Mushmurok, чесно от тия фотоси, направо ми се додрайфа. :)

Аз съм имал само татуировка, когато съм си лепял Котва като бонус от дъвка на рамото като малък, чувствах се като Попай Моряка. :)

Е те това ако Митак се брои значи и аз сигурно съм имал :) хехе.

04.04.05
00:07

Май се оказва че и аз съм имал татус. Като малък един приятел на баща ми, който е голям фен на татусите ми нарисува на ръката - палма и отдолу една девойка(пича рисува добре и рисунката стана доста ефектна) на следващия ден бях най-големия гъзар в училище - даже съучениците ми искаха и те. хахаха

Като се сещам само какви глупости правех като малък...

А иначе в момента не бих си сложил татус - много е ангажиращо ;)

08.04.05
01:16

татуировките са нещо, на което много се кефа. единствената причина, поради която още не съм си направил е, че не съм се спрял на модел.
а относно това дали няма да ми писне след 20 години и да съжалявам, в момента има методи за премахване, след които ти остава само блед белег във формата на татуировката, така че смятайте дали след 20 години ще е проблем, ако реша да я махна

MR

08.04.05
12:30

значи доста изчетох и реших и аз да напиша  2 реда за мен татуса е вид изкуство макар че не всеки го харесва което е разбираемо защото всички сме различни и всеки има вску 1 го кефи друг не мен лично татусите ме кефат от доста малък и в момента имам 4 но за съжаление апарата ми е в сестра ми и няма възможност да ги снимам но като се върне ще постна снимки едната ми е на глезена - малко гущерче
имам на 2-те плешки на гарва индианец (лице) и на другата трибал и отстрани на корема имам китайски символи решил да направа нещо и на ръцете но това ще е по-нататък (когато ръката ми стане поне 48-49sm :P )

[quote author=“vanwilder”]Ми ас нямам ... ама мисля да си правя ... ама я ме вкараи в филма .. кажи знаеш ли дали има такива които са по 2/3 месеца или по 2/3 години?И акоо има по колко пари щв излезе 1 хубава .. примерно като твоита ...

такива татуси няма никъде единствените които изчезват със кана и са доста нетрайни и некачествени след първото измиване избледняват и стават супер грозни а цената зависи от сложността от това колко е голяма дали е цветна това е много относително например аз съм от пловдив и тука си направих китайските символи когато отидох на морето с гаджето тя също искаше да си направи символи но там и искаха 2 пъти повече пари от колкото на мен ми зеха тука . моят съвет е когато решите да си правите татус първо хубаво да разпитате и да отидете при някои наистина добър които работи бързо и качествено може да се израсите малко повече пари ама е съвсем друго някой да ви направи татуса за 30мин. или 2 часа не че боли кой знае колко ама просто не е приятно дори самият шум на машинката да ти бажика 2 часа е супер изнервящо а пък ако те дупчи и някав смешник ....

[quote author=“Sido”]Аз нямам и мисля скоро да си направя. Само трябва да изчистя корема, защото ако си направя сега после ще се разтегне сигурно чак по цялото тяло ха  :lol:

когато кожата ти расте татуса не се разваля и няма да ти иде от корема на гърба примерно както си мислиш татуса може да се развали ако си го направиш сега и след време наедрееш доста и решиш да чистиш и да станеш релефен тогава татуса може да се изхаби

09.04.05
22:06

Аз имам,обаче ми е много гадна - рибена кост на рамото,правих си я на 15 години на пияна глава.Все се чудя кога да я преправям.Не си правете докато не ви дойде акъла:))

10.04.05
12:15

аз ще си слагам, ама смятам да ми изпукат татус на гърба ми, като той очертава козунаците на рони колман, хитро а?  8)

DichoN5

11.04.05
12:40

Мушмурок не се обиждай, но тези жигосвания са първо изключително грозни и след това изобщо не съм сигурен че ще изтърпиш болката :) Доста мазохистично ми изглежда. Много пъти съм се горял ( с поялници ютии и тн. ) и да ти кажа далеч не си заслужава болката зареди тази грозотия дето ще ти остане. Колкото за татусите мен ме радват, но няма да си направя докато не си оправя тялото, че след това като наголемея ще се разтегне.

11.04.05
15:22

какво им е грозното  :P

11.04.05
17:04

Ми ужасни са :)
аз в момента съм решил да си правя една отзад на гърба, точно където ми започва врата. малко остава да поработя върху скицата, и предполагам, че есента ще си я направя  8)

15.04.05
11:03

Аз много харесвам татуси,разбира се когато са красиви,добре направени и на подходящо местенце:)Имам двечки-една на левия бицепс и една  на кръста :)

15.04.05
11:17

Мдам тия снимки жигосаните мен направо ме уплашиха! Едно че мн боли (поне тъй звучи) и второ, че на тия снимки тия неща на мен не ми изглеждат никак естетически издържани :( Аз лично много се кефя на татус на рамото - само че не на кой да е, ми на някой с голяма ръка, тъй че ако реша да си направя ще е след като ръката ми достигне необходимите размери:) Другото - аз лично мн бих се изкефил на тва да си татуирам йероглиф дето значи “Воля” - поне за мен тва е най-важното нещо, което един човек трябва да притежава (след здравето, разбира се).

Поздрави!

Endorfine

12.01.06
22:08

Ето я мойта - пресничка е :)
http://bgphoto.net/photos/1718/o632726080785781250.jpg

Прочети правилата !!!! Не слагай картинки а посочвай линка само !! Не всеки е на неограничен нет
DJGorgio-Astor

HR

12.01.06
22:52

http://photobucket.com/albums/c210/1995GSR/?action=view&current=f460ab8e.jpg

Някой спомена че сле 10-20 години писвало. То веднъж като си сложиш, то след година вече е такава неразделна част от тялото ти, че първо не можеш да си представиш как е било без нея и второ дори не я забелязваш като се къпеш дори...също така като сложиш една, става краста при повечето-искат още. Аз имам планове за още две, по една на всяка ръка с еднаква форма за да направят добра симетрия със тази на  корема

DM

13.01.06
00:42

Аz имам много , и продалжавам да си правиа, кефиа се иако, пак ми ги прави приател , и не ми струва ни6то, хип хоп style yo
стан

http://photobucket.com/albums/v329/DJMADMAN/

diecast

13.01.06
01:10

DJMADMAN
Тоя твой приятел е много способен, в кое студио работи ?

А някой за китайските йероглифи нещо като каталог може ли да намери ? Например кой какво означава, аз мисля или на гърба голям татус или китайски йероглиф на вратлето, само пари ми трябват, нащте не ги интересува много.

А супер много ме кефат и биомеханикъл и трибали, кой ги разбира да обясни ;)

Пък и по-добре черно бели, щото една цветна да си направиш и всички останали трябва да са цветни също ....

DM

13.01.06
11:31

Ами тои е многократен европеиски 6ампион, и теиа които работиат с него су6то, в прага му са студиата, иваило се каzва
виж
www.bloodybluetattoo.cz да видите zа кво става на вапрос
ako си прави6 таттоо гледаи да е уникат, zа6тото с траибали и иероглифи има милиони хора , а и внимаваи дали наистина ти харесва това което си прави6, zа6тото е zа циал живот, аz например 3 таттоос сам скрил ве4е с нови таттоос отгоре, обмисли си внимателно
стан

13.01.06
14:45

Кажете къде в БГ правят добри татуси?

eAGLeT_НадъХАНия

13.01.06
19:36

и да ви попитам утре ще ходя и аз да гледам татуси там каталози и може да си сложа..искам на гърба абе под врата и леко да излиза на врата..накои може ли да каже ся кои са по на мода...:) има цветни ама не ме кефят много  - тез нормалните зелените ме кефят дето има завъртулки и такива...то под врата на гърба други освен такива завъртулки мисля че няма друго кво да се сложи..?
пффф маи се отказвам да си слагам ...на 15 съм и имам много да раста..и мисля че ако си сложа ще се разтегне :( е толкова исках да си сложа :(

15.01.06
14:39

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]и да ви попитам утре ще ходя и аз да гледам татуси там каталози и може да си сложа..искам на гърба абе под врата и леко да излиза на врата..накои може ли да каже ся кои са по на мода...:) има цветни ама не ме кефят много  - тез нормалните зелените ме кефят дето има завъртулки и такива...то под врата на гърба други освен такива завъртулки мисля че няма друго кво да се сложи..?
пффф маи се отказвам да си слагам ...на 15 съм и имам много да раста..и мисля че ако си сложа ще се разтегне :( е толкова исках да си сложа :(

и аз съм на 15 и мисля лятото да си направя временна и ако ми хареса да си я направя за цял живот ама след като стана на 18 :wink:

KO

24.01.06
00:07

Татусите са лощо нещо, както и белезите, ще се напиеш нещо там, ще изпаднеш в несвяст и като нищо ще нашиеш някоя к...а и после ше те познаят по татуса и ще те заключат, или представете си, че отивате да ограбвате банка, влизаш, вадиш джандака и сички виждат как на кокълчетата на пръстите ти пише ПЕПА или РУМИ, ограбваш банката, сичко тип топ и точно като харчиш парите идват от Националната служба за борба с организираната престъпност и ти чупят китките! Аз съм против татусите освен ако не са невидими!

DM

24.01.06
00:33

Ти да не би да си гангстер 4е говори6 така? Мислиа 4е има по основателни при4ини от таиа ако не те кефиат татус

Animal

24.01.06
01:05

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]и да ви попитам утре ще ходя и аз да гледам татуси там каталози и може да си сложа..искам на гърба абе под врата и леко да излиза на врата..накои може ли да каже ся кои са по на мода...:) има цветни ама не ме кефят много  - тез нормалните зелените ме кефят дето има завъртулки и такива...то под врата на гърба други освен такива завъртулки мисля че няма друго кво да се сложи..?
пффф маи се отказвам да си слагам ...на 15 съм и имам много да раста..и мисля че ако си сложа ще се разтегне :( е толкова исках да си сложа :(

Като цяло съм без коментар за това изказване, обаче все пак ще кажя за модата - няма мода тука, тва ша седи цял живот, ква мода кви 5 лева

qk_bik

24.01.06
23:05

[quote author=“kokoesmrt”]Татусите са лощо нещо, както и белезите, ще се напиеш нещо там, ще изпаднеш в несвяст и като нищо ще нашиеш някоя к...а и после ше те познаят по татуса и ще те заключат, или представете си, че отивате да ограбвате банка, влизаш, вадиш джандака и сички виждат как на кокълчетата на пръстите ти пише ПЕПА или РУМИ, ограбваш банката, сичко тип топ и точно като харчиш парите идват от Националната служба за борба с организираната престъпност и ти чупят китките! Аз съм против татусите освен ако не са невидими!

Че си в бисерите то е ясно,но пич,татуировките въпреки всичко се правят,за да се виждат,или да ги гледат другите,защото на един човек,колкото и да се заблуждава,в един момент знае,че тая татуировка ще му омразне.А обикновенно най-големите простотии,които си пишат хората по тялото като разни женски имена и други дивотии се правят в казармата.

03.03.06
07:18

Ето и от мене скромен принос към тая тема:) Вчера си направих Татуировка...още е пресна:) Яко е....давайте всички

Сори че пиша с такива букви, но просто....няма друго....няма смисъл да ми казвате, че има Кредор.,...не разбирам :P


http://i12.photobucket.com/albums/a206/icko_v/P3020023.jpg


——————————-
Не пишете на латиница! Спазвайте правилата! Разберете кредора :) - в противен случай следващите постове ще ви бъдат изтрити.
П.

murinus

03.03.06
08:10

Честито мното тотина е станала  :)
Може ли да те питам само колко пари ти излезе татуса  :?:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1