ON Hydro Builder в Испания

24.07.11
17:35

Здравейте колеги, искам да се добера до Хидро Билдера на ОН от както разбрах че ще излиза, но той така и не стигна до любима България. В същото време е адски нерентабилно е да си го поръчам от Щатите или някъде по Европа... с доставка и/или мито излиза нелогично скъпо. Та... ще се разходя до Испания следващата седмица, и ми се иска да го взема от там. Идеята ми е да го поръчам от някой испански сайт за добавки докато съм там, но за това ми трябва вашата помощ. Не съм запознат с нито 1 сайт в Испания (Признавам си, не съм и търсил настойчиво), а още по-малко такъв, който предлага Хидро билдъра в наличност. Ще съм ви благодарен, за малко съдействие ако знаете нещо по въпроса. Предварително благодаря за всичко и поздрави ;)

24.07.11
21:34

Човече,те в США имат проблем със СЕМПЪЛИТЕ,ти за България говориш :) Цената видя ли му  160$ на паунд!Явно,дистрибуторите са леко хладни към него......

А и честно казано това ми се струва един от най ретарските продукти на Он до сега,въпреки че е първият в света хидролизиран яйчен протеин появявал се на бял свят

Веднага бих го пробвал като пре апропо,стига да се появи,успех в начинанието

25.07.11
00:23

Сигурен съм , че ако си купиш обикновен концентрат и монохидрат креапюр няма да видиш разлика :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1