02.04.05
14:56
Здравейте, значи в главата ми започват да се въртят разни мисли да си помогна малко, защото започвам да стоя на едно място. Далеко съм още от крайното решение, съмнявам се, че ще започна да взимам стероиди, но все пак, ако стане, искам да го правя по-някакъв по-нормален начин, не да поръчвам от разни инет сайтове и т.н. За целта говорих с разни хора, чета сериозно по въпроса, в една аптека, където човека знае, че е по-добре да ми го даде той, отколкото да се тровя с боклуци, ми препоръчаха това чудо http://www.anabolicsteroidspharma.com/andriol.htm или Undestor, както той ми го каза. Имате ли информация, опит с него, да споделите добър ли е и т.н. Благодаря!
03.04.05
01:46
Те туй чудо го изкараха по безвредно от трибестана. Ами дефакто тва е тестостерон деканоат /там пише testosterone undecanoate може и да малко по различно/. Дават го по 200 мг на ден да се пие. За страничните ефекти поччти нищо не пише.
И колко кинти струва туй чудо.
03.04.05
10:11
а бе да бе..тва наистина излиза че е нещо много добро !!! поне като гледам от ония линк кво пише..
TwT а иначе няма да е лошо да кажеш кви пари може да се намери тва нещо и от каде?
04.04.05
09:19
[quote author=“Pitt_Bull”]а бе да бе..тва наистина излиза че е нещо много добро !!! поне като гледам от ония линк кво пише..
TwT а иначе няма да е лошо да кажеш кви пари може да се намери тва нещо и от каде?
да, почти безвредно е, но и навсякъде си пише, че ефекта му не е като на другите, т.е. ефект за сметка на здравето, има някакъв баланс, не е като при бианабола, яко отрова. цената му за 60 хапа по 40мг е към 40-45 лева, май 43 по-точно. цикъла, който навсякъде пише е 7 седмици, от първата седмица по 200мг на ден, през 5-тата по 280мг на ден, до 7-мата седмица, когато смъкваш на около 160-200мг на ден. добре е, че прониква през лимфите, т.е. не минава през черния дроб, което ми е главната цел, но не искам да се боцкам. доста безобиден е и има много добър ефект ( сравнителен ) срещу това. проблем е, че действа 4-6 часа, т.е. полуживота му е изключително кратък. хубаво е, че няма нужда да се възстановяваш след това с трибестан, което компенсира високата цена. сега остава някой да каже от личен опит наистина ли е така. има го по аптеките, но става с поръчка и трябва да е някой, който знае откъде, защото почти навсякъде казват, че не могат да го поръчат, защото не знам си какво.
04.04.05
09:26
[quote author=“Pitt_Bull”]а бе да бе..тва наистина излиза че е нещо много добро !!! поне като гледам от ония линк кво пише..
по-точно съм сметнал, че цената за 49 дена (7 седмици цикъл) е към 200-250 лева, което мисля, че е доста евтино за това качество, просто защото си спестяваш трибестана за въстановяване след цикъл, което на софарма 9 други не коментирам, няма смисъл) ще ти струва поне 100 лева, като сложиш и цената на бианабол или подобен + протектори, и той май излиза същото. естествено, към сметките при всички анаболи трябва да си сложите и протеините ( аз го смятам по 5 либри/2.5кг суроватка на оптимум), защото иначе няма смисъл просто. като ще се тровиме, да е качествено:) ако не мога да си го позволя, по-добре да не взимам нищо. това ми е принципа