28.07.11
13:13
здравейте,първо искам да се извиня,че правя нова тема за нещо,което съм почти сиг,че го има,просто нямам никакво време да разгледам вс теми и мнения.
преди години тренирах футбол.след като спрях, след време станах 95 кг(не мускул,а си бях направо дебел).след някъде година спазване на хранителен режим(не диета/и) и тренировки(90% от които кардио) станах 70кг,продължих с тренировките,но вече с тежести+2 пъти в седмицата кардио.станах 85 кг,но проблема бе,че имах корем,не голям,но имах.преди 10 месеца се наложи да си оперирам коляното и станах 77 кг. след като известно време нямах възможност да тренирам(проблемът при мен е,че лесно свалям но трудно качвам)
никога до сега не съм взимал нищо,дори някакви добавки.не ми е било за цел да ставам мн корав,а просто да поддържам форма.но на човек му писва колкото и да тренира да стои на едно място,та реших да си взема някви добавки за качване на кг,но работата е там,че още имам малак корем и реших първо да изчистя и след това да качвам .сега поне трябва още малко,а после не се знае като кача дали няма да се озоря доста докато го премахна.
Та ВЪПРОСЪТ ми е,ако може да ми препоръчате нещо за изчистване,защото само с тренировки трудно става.сега лятото ходя 2 пъти на фитнес,през др дни от седмицата редувам колоездене(16км)и бягане(5км),но така и не мога да премахна напълно ши*ания корем.свалих на всякъде другаде,станах 70кг,но проклетото ко*еленце още се опъва :D
Модерация: темата не отговаря на изискванията в този форум.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.07.11 13:16.