27.11.17
10:20
Кретенския глад ме налегна. Кот Такоа, не мога да избягам от себе си.
Тежък бил... Че ти имаш ли 80-85 кила в момента?
Е имам, но нямам и 170 см...
😢
Декември, месец за месце,вино,двуподувки,тежки кондиции и баклава.
Тролът си е трол, от свинята лебед не става.
От вълнение,че ще правя класиките на Батко се събудих в 03:30, оказа се,че вълнението било предизвикано не от онова вълнение с пеперудите,а от литър прясно мляко комбинирани с презрели банани. След два часа в тоалетната в 05:09 заковах в частната зала 🙂
2 кръга
40 метра ниска шейна @ 100 кг
10 тръстъра 2@28
20 Борцови въртенета на ръка 2@20
20 американски
20 Борцови
10 изхвърляния 2@28
50 суинга @28
10 лицева с Ренегадско 2@28
Стандарта на Батко за кондицията:
“ако си мноо корав - макс 3 завъртания без почивка, ако не си - макс три с почивка.”
Да ама не съм много корав,даже и корав не съм, Миек съм.
Нито 3 кръга,нито двуподувки.
Но пък на фона на фауната около мен изглеждам като ултра Про-Бро.
Да ама пък те ми свалят и нивото Хуц,Хуц.
Айде другия път 3 кръга .
Къде е Батко 🙂
Ето един натюрморт за закуска
Чичак, великан си!
Аз след такова фиаско с мляко и банани няма да излезна два дена :З
Великан съм на ВЕЦЕТО брат,
Тази сутрин 05:00
3@през минута
- 5 обръщане тласкане на ръка със смяна на всяко @40
- 2набирания+25
- 5 кофи халки +25
- 8 лицева с Ренегадско 2@40
- 4 набирания+10
- 6 кофи халки+10
- 6 лицева с Ренегадско 2@40
- 10 изхвърляния със смяна на ръцете @40
Времето около 20-22 минути, при Набиранията това са бройки за първи кръг после може и да съм паднал по 1 надолу.
Пудовките с бърза смяна долу.
Уж не грохнах пък сега почват да се наливат мускулите с умора.
Утре почивка или леко кросче и евентуално с детето някакво раздвижване, Събота последната тренировка с много шейна и подскоци.
Вчера
6@40 през 2 минути спринт с шейна с шейна
15 стриктни набирания в серия
Детето тегли шейната по баирите върна се в къщи и умря.
09.12.17
20:17
Аре Чичи, догодина яхай Демона!
Хемито ми е добре, ще чакам да го пуснат в еко-хибрид вариант :P като Приуса 🙂
4@
- сталкер 2@25 1/2/2/2
- бутане шейна @80 50 метра
- набиране @15 5/5/4/4
- набиране @ 7.5 4/4/4/3
- бутане шейна @80 30 метра
- кофи халки @25 5/5/5/4
- кофи халки @15 5/5/4/4
- американски @15 10/10/10/8
- раменна преса 2@40 2/3/2/2
- Борцови отскоци 14/13/15/10
- високо обръщане без под клек 2@40 3/3/3/2
Много тежко, тази тренировка остава за Събота когато не съм на работа.
След обяд-скално катерене, 4-5 излачвания без маршрут, вече бях умрял.
После някакви разбягвания с децата в парка с подавания на
01/31/2018
Изхвърляне 1@40 със смяна на ръцете долу 21 на ръка през 5 секунди.
Кофи на халки + 25кг 10@2 през 15 секунди, тръгването е от долу .
Високо изтегляне 2@40 10 през 10 секунди
Храната е 15 часа фаст, китайско на обяд колегата черпи и 6 яйца в масло с домашен хляб и овче кашкавал.
Мои размишления: бяхме в нещо като Метро, имаше един травестит близо 2 метра 120-130 кила лой. Иначе в главата жена, токчета и всичко. Беше касиерка. Детето се уплаши и ме пита какво е това? Батко или кака, зачудих се как да му отговоря. Защото за мен знаех отговора, но пък ако му го кажа може да го мъмрят в училище.
Не е демократично не е никак.
И се питам защо този педераст с обърканата си самоличност е приет, а “лудият” който се мисли за .. Аристотел е в психиатрията.
01.02.18
23:15
След като Канада промениха текста на националния си химн заради дискриминация на третия пол, вече нищо не може да ме учуди.
И се питам защо този педераст с обърканата си самоличност е приет, а “лудият” който се мисли за .. Аристотел е в психиатрията.
Е това е въпроса...що не ги лекуват?
Мисля, че спряха Ну Погоди поради някакви сексуални задявки на вълка към заека.
Пак имаше някой сърдит и обиден.
Такива са ни звездите,идолите и обществениците и ръководителите:
цигани,травестити,негри,ДжостинБивер,Златките и други подобни,Вурст как беше този.
За съжаление стойностни и кадърни хора не се показват много - много по медиите.
Българите се правят на цигани, белите американци се правят на негри.
Едно е също е и с чалга културата в България и с негърско - чалга движението.
Тренировка
10х1 през 15 секунди обръщане-тласкане-изхвърляне-тръстър 2х36 пудовки.
4 през минута
1 силово халки
Л вис
предна везна
задна везна
пружина 5
набиране с главата надолу 4
кофи халки 4
силово на лост 1
супермен 40-60 секунди
Храната: мексикански сандвичи, ужасно вкусни!!!
Пак дадоха на хората въпрос, който няма значение, но възбужда емоциите, да им пълни съзнанията и да се обсъжда разгорещено, докато докато пробутат някоя наистина скандална новина незабелязано.
02.02.18
09:18
Ами по традиция в края на Януари месец излизат докладите на ЕК. И пак по традиция се почват едни безумни истерии по някакви безумни теми, само и само новините за поредния негативен доклад да минат помежду другото 🙂 То не бяха акции срещу бентлита и ферарита, истанбулски конвенции, гей-бракове и т.н. Ето, сега военният министър ще организира референдум с въпрос за гей-браковете 😄 Сякаш в Конституцията не е записано, че бракът е съюз между мъж и жена и това не подлежи на обсъждане. Важното е зрелища да има, пък там някакъв си доклад...
Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 02.02.18 09:18.
02.02.18
09:20
¨Варненският свободен университет разкри две джендър специалности с магистърски програми. ... и джендър бюджетиране”, както и европейски и национални политики по равенство на половете - gender mainstreaming (джендър мейнстрийминг)¨
Нужен е глобален рестарт на системата!
Малко пресолявате манджата.
По отношение на чичкото леличка нека направим една аналогия. И аз не харесвам гледката на дебели повлекани по улиците. Обиждат усещането ми за естетика, чувствам се оскърбен от месищата по тях. Да вземем да ги пратим на задължително лечение чрез липосукция и принудителен глад? Все пак са болни хора това.
Свободата на всеки човек свършва там, където започва свободата на другите.
Казано по-просто, изобщо не е ваша работа кой как се самоопределя, как се облича и каква социална роля е избрал да има. Самият факт, че такива неща изобщо ви правят впечатление, показва, че имаме още какво да учим. Лицемерно е човек да иска да се възползва от икономическите и други придобивки на съвременните либерални общества, а да не приема правото на останалите да са каквито си искат, независимо дали по природа или по съзнателен избор.
Стигаме до прословутата Истанбулска конвенция. Ми вземете я прочетете. 32 страници е. После много ми се ще някой да ми обясни какво точно го застрашава него или децата му, защото аз подобно нещо не открих в текста.
Ама не да ми повтаряте думите на Корнелия Нинова или хората около Далавери Симеонов, никой от които не си е направил труда да я прочете, а да го измислите сами.
Ето я на български за удобство: https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6679109
И накрая за “референдума”. Прах в очите, буря в чаша вода, както отбеляза Маргарита. Не ви е проблемът, че ви управлява банда тикви, корумпирани до безумие, а че малко либерални приказки могат да бъдат ратифицирани от парламента. Мафията отдавна е синоним на държава, а така нареченият народ си гласува за същите отново и отново, обаче сега големият проблем изведнъж стана тази конвенция. Хайде малко по-сериозно.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 02.02.18 09:33.
02.02.18
09:33
Страшно е, че успяват да замажат очите дори на интелигентните хора. Вече се приема за нещо нормално и обичайно, когато двама (или повече) гейове осиновяват деца или ги “правят” плащайки на сурогатни майки. Не ги ли “разбираш”, значи не си широкоскроен, нещо повече, заклеймяват те като тесногръд, хомофоб и ксенофоб.
02.02.18
09:37
Боби, ей сега засегна няколко души, живеещи мислено 30 години назад 😄 И ти си забелязал, че има хора, които са чели конвенцията и хора, които я представят като сатанински документ. Тези попадащи и в двете групи са статистически незначителна група, близо до 0. 😄
Другото е, че от всичкото патриоти, почти никой не се сети за вчерашната годишнина от присъдата и разстрела на цвета на нацията от Народния съд. Слочаенос’?
02.02.18
10:14
Лицемерно е човек да иска да се възползва от икономическите и други придобивки на съвременните либерални общества, а да не приема правото на останалите да са каквито си искат, независимо дали по природа или по съзнателен избор.
Малко ме съмнява че икономическия напредък на въпросните общества се дължи или има връзка с либертарианството им от последните 20-30 години. По-скоро ми се въртят думи като “колонии”, “плантации с роби”, “империализъм” “индустриализация” ,”заграбени стратегически ресурси” и тн.
Страшно е, че успяват да замажат очите дори на интелигентните хора. Вече се приема за нещо нормално и обичайно, когато двама (или повече) гейове осиновяват деца или ги “правят” плащайки на сурогатни майки. Не ги ли “разбираш”, значи не си широкоскроен, нещо повече, заклеймяват те като тесногръд, хомофоб и ксенофоб.
Аз не виждам нищо лошо нито в гей браковете, нито в осиновяването на деца от тях и възпитаването. Първо - имам такива приятели, които са с много над средната интелигентност, за разлика от хората, които ги заклеймяват. По-добре интелигентни гей двойки отколкото прости “традиционни” семейства. Евентуалните им деца, съответно, също ще бъдат възпитани добре. Второ - имаме 7 милиарда хора, които не спират да се множат. Това идва като естествен контрол върху прираста на населението, да не говорим, че осиновявайки деца, подсигуряват дом, храна, бъзпитание и образование на хора, коиот иначе могат да свършат не много благополучно битието си. Не задължавам никого с мнението си, но аз лично виждам само позитиви от разрешаването на гей бракове, осиновяването на деца от тях и т.н. Не виждам нуждаот целия шум и обсъждане обаче.
Боби...повечето дебели,ясно осъзнават,че имат проблем с теглото.
Хич не ги сравнявай с разни педали,които умират до разтягане на ануса да обясняват ,че са си нормални...а ние видите ли сме тесногръди и джендърпедолизбофоби.
Наскоро гледах едно клипче на едно еврейче във фейсбук,което навря в гъз разни нещастни педерюги ,толкова интелигентно...,а те пък не смееха нищо да кажат по-рязко,защото пък ще ги изкарат антисемити)))))))
Фактите не се интересуват от вашите чувства...
В тая връзка как не може да се изопачава кое какво е колега вика: ми аз ся ако се чувствам и заявя като жена, ще ме пенсионират ли 5 години по- рано?
02.02.18
10:45
Аз не виждам нищо лошо нито в гей браковете, нито в осиновяването на деца от тях и възпитаването. Първо - имам такива приятели, които са с много над средната интелигентност, за разлика от хората, които ги заклеймяват. По-добре интелигентни гей двойки отколкото прости “традиционни” семейства. Евентуалните им деца, съответно, също ще бъдат възпитани добре. Второ - имаме 7 милиарда хора, които не спират да се множат. Това идва като естествен контрол върху прираста на населението, да не говорим, че осиновявайки деца, подсигуряват дом, храна, бъзпитание и образование на хора, коиот иначе могат да свършат не много благополучно битието си. Не задължавам никого с мнението си, но аз лично виждам само позитиви от разрешаването на гей бракове, осиновяването на деца от тях и т.н. Не виждам нуждаот целия шум и обсъждане обаче.
Елементарно разсъждение. Също не ангажирам никого с мнението си!
02.02.18
10:51
В тая връзка как не може да се изопачава кое какво е колега вика: ми аз ся ако се чувствам и заявя като жена, ще ме пенсионират ли 5 години по- рано?
НЕ!
То затова му викат “социален пол”. В личния документ фигурираш като мъж, а и не само.
От друга страна, както посочи и Боби, малко се пресолява манджата. Прословутият чл. 3, буква “в” /не знам дали е точен превода/, също не води то това, което ни натякват:
“пол означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете” Т.е. който каквото иска да си мисли за себе си и да се самоопределя, в общество като българското няма как определена дейност, роля, поведение и т.н. присъщи на жена, обществото да ги възприеме като относими към мъж и обратно. Нещо повече, дори да си смениш пола, в БГ не ми е известно да има правна възможност да ти правят корекция и в личната карта и другите съответни документи. От правна гледна точка, раждаш се или мъж или жена и си умираш като такъв. Конвенцията не казва обратното!
Относно това, кой какъв иска да е, моето мнение е, че тук нямаме някаква нагласа и някой да си каже: абе аз ще съм хомосексуалист. То природата на човека е такава, такъв е създаден и не е виновен за нагласите си. Стига да не нарушава закона и да не втрещява с поведението си консервативното бг общество, вкъщи и под завивките да си прави каквото иска.
Дано децата ви се родят и живеят според възприетите норми за междуполово общуване-мъжът е мъж, жената жена. Защото в противен случай, върлите противници по въпроса, просто не ги мисля! Ама Господ ни се смее както се казва, на плановете ;-)
Мнението беше редактирано от Деян на 02.02.18 10:59.
Бе зае...би ти тая конвенция,какво да му кажа на детето за тези гнусери?
Че са си нормални гнусери?
Май да-гнусери ...поне тук за сега и много се радвам, няма опасност в училище да му скарат за разсъжденията инициирани от баща му и майка му.
02.02.18
10:58
В Австралия вече има официално признат гей от пол Х, който е вписан дори в паспорта “МУ”.
02.02.18
11:01
Бе зае...би ти тая конвенция,какво да му кажа на детето за тези гнусери?
Че са си нормални гнусери?
Май да-гнусери ...поне тук за сега и много се радвам, няма опасност в училище да му скарат за разсъжденията инициирани от баща му и майка му.
Не е нужно да казваш, че това е нещо нормално, а просто, че обществото ни е такова, че не следва да осъжда такива хора, които както казах по-горе, не са виновни, че са създадени с такива щения. Свободата да имаш възможността да се изкажеш, че не ги въприемаш, с всичките си аргументи, също е демокрация. Не ги приемаш, ок. Мразиш ги, ок. Само не ги убивай :-)
Бомбър, Конвенцията /ако превода както казах е точен/ в никакъв случай не задължава съответната държава да приеме законодателство, което да узакони наличието на пол, различен от мъжки или женски. Духът ѝ до колкото схванах, е да има една по-голяма толерантност към хората, които искат обществото да ги възприема по-по различен начин, както и да не са смущавани поради нагласите им. Това е.
Но всички в БГ бягат от основните цели на Конвенцията, които са същественото в нея, а не този “социален пол”. Основното е - не на насилието над жени, не на дискриминацията над жени и т.н.
Мнението беше редактирано от Деян на 02.02.18 11:07.
02.02.18
11:08
В Австралия вече има официално признат гей от пол Х, който е вписан дори в паспорта “МУ”.
Което е за хора, родени с полови характеристики, които не са типично мъжки, нито типично женски. Тоест имат полови белези по рождение и от двата пола (гърди и пенис ; пенис и вагина и т.н.).
...
Храната: мексикански сандвичи, ужасно вкусни!!!
Съжалявам за off topic-a.
Докато бяхме във Вегас, намерихме уникален мексикански ресторант. Някъде в района на Ellis Island пивоварната. Две мексиканки на възраст около 60-тина години, приготвяха тортила-та върху една огромна плоча. Всичко им беше изключително вкусно, пресни продукти и уникални “домашни” сосове. И бирените им чаши ми харесаха 🙂
Мнението беше редактирано от Splash на 02.02.18 11:45.
Много ми харесва когато Боби напише нещо по някоя тема. Почти винаги е точно, безпристрастно и базирано на факти.
02.02.18
11:58
Което е за хора, родени с полови характеристики, които не са типично мъжки, нито типично женски. Тоест имат полови белези по рождение и от двата пола (гърди и пенис ; пенис и вагина и т.н.).
https://www.google.bg/amp/s/www.24chasa.bg/amp/3914003
И за такива, които си сменят пола чрез операция. То си е нещо нормално и трябва да учим децата си на разбиране нали.
02.02.18
12:08
Гледам - пише “жени”, пък то било кенеф 😄
Ми не съм широко скроен.
Моля за съвет какво да кажа на сина си като ме пита какво е това травестит и защо двама чичковци се прегръщат по улицата.
Нали децата стават като се обичат мама и тате.
Моментът в който децата почнат да ги виждат и започнат да ги приемат за моделна подражание тогава е притеснително.
Мнението беше редактирано от ISB на 02.02.18 18:36.
02.02.18
19:27
https://www.google.bg/amp/s/www.24chasa.bg/amp/3914003
И за такива, които си сменят пола чрез операция. То си е нещо нормално и трябва да учим децата си на разбиране нали.
Глупости. Трябва да ги замеряме с камъни по улицата. Следващата стъпка - жълти звезди.....опа, не жълти, а в цветовете на дъгата 😄
Ми не съм широко скроен.
Моля за съвет какво да кажа на сина си като ме пита какво е това травестит и защо двама чичковци се прегръщат по улицата.
Нали децата стават като се обичат мама и тате.Моментът в който децата почнат да ги виждат и започнат да ги приемат за моделна подражание тогава е притеснително.
Много лесно - ще му обясниш най-подробно и без заобиколки. Моите деца от съвсем малки са знаели всичко за секса, възпроизвеждането, различните сексуални поведения. Никога у нас не е имало нещо скрито, забранено или мръсно за обсъждане. Не сме ги лъгали - нито за секса, нито за ролите, нито дори за дядо Коледа. Затова и сега си нямам проблеми. Това е само продължение на разговора за цветенцата и пчеличките, нищо повече.
Гей не се става с гледане, а моделите на подражание започват в семейството. След няколко години синът ти по-скоро ще се срамува от отношението на баща си, отколкото от поведението на случайни хора на улицата.
Обясни ми друго - при толкова богат избор на държави, в които официалната политика съвпада с твоето отношение (Саудитска Арабия, Иран, че защо не и Саудитска Полша) как така стигна до една от страните, където това не е точно така?
Мнението беше редактирано от Boby_ на 02.02.18 19:51.
02.02.18
20:10
Обясни ми друго - при толкова богат избор на държави, в които официалната политика съвпада с твоето отношение (Саудитска Арабия, Иран, че защо не и Саудитска Полша) как така стигна до една от страните, където това не е точно така?
Явно не си запознат-аз също не бях и останах супер изненадан за подобно нещо при тия аятоласи, но в Иран имаш право да си смениш пола......оперативно! За това как ще си “по паспорт”, не знам.
Мнението беше редактирано от Деян на 02.02.18 20:15.
Боби не говоря персонално за мен или за моя син, но както и да е.
Той знае. Умно дете е.
А тук е една от най-расистките държави на света 🙂
И ми прави впечатление как след всички знания и широкоскроеност която показваш обичаш да поставяш заключения. Сина ми може и да се притеснява,може и не. Може да стане и травестит Незнам. Знам,че винаги ще го обичам какъвто и да е. Може да не съм съгласен ,но ще го обичам.
Мнението беше редактирано от ISB на 02.02.18 21:00.
02.02.18
21:05
Боби не говоря персонално за мен или за моя син, но както и да е.
Той знае. Умно дете е.
А тук е една от най-расистките държави на света
“Парадоксът на нашето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост, широки магистрали, но тесни възгледи............Имаме повече образование, но по-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка...........Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често
Джордж Карлин