Посъветвайте ме в избора ми на добавки

30.07.11
00:11

Значи братлета искам да си вэема някакви добавки за мускулна маса но не зная точно какво да взема понеже до сега не съм взимал добавки.Препоръчаха ми да си взема някякав протеин на BSN и азотен бустер на същата марка и щяло да ми е перфе.На 20год. съм ако е от значение.Ако някой може да ми каже какво точно да си взема?

Модерация: Моля, внимавайте какви заглавия поставяте на темите си! Следващите теми, които не отговарят на условията ще бъдат архивирани.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 30.07.11 07:38.

има значение на колко си години, ръст - килограми ( да видим изобщо за добавки ли си ), тренировъчна програма, стаж в залата, хранителни навици и хранителни режими... :) ти си на ход !

30.07.11
00:29

20год 175см висок 70кг стаж в залата 5 месеца един месец прекъсване имам и сега от един месец съм пак в залата

как се храниш как тернираш ?!

30.07.11
00:35

за храна ям всичко ходя на работа но там мога да ям поне 3 пъти за 8 часа смяна и след работа отивам на зала и ям още поне 2 пъти най-малко като сутрента закусвам преди да тръгна или общо 6 пъти на ден

30.07.11
00:35

тренирам 5 пъти в седмица

30.07.11
00:39

С пет месеца стаж няма да извлечеш полза от азотния бустър. За да пристъпиш към подобен род продукти трябва още дълго себераздаване и отлични хранителна и тренировъчна програми.

30.07.11
00:42

http://www.bb-team.org/workout/1283_efikasna-programa-za-pokachvane-na-muskulna-masa#axzz1TWr31q32 тренирам по тази програма апак за яденето ям всичко е брато наблягам наи вече на месни ястия дори предимно мръвка пилешко и свинско.Снимка нямям

Мнението беше редактирано от Petko Petkov на 30.07.11 00:51.

ами братиньо и аз нищо не разбрах честно
- няма смисъл да пишеш ново мнение ако имаш да напишеш нещо а си забравил просто натисни редактиране и го напиши... така излишно се натрупва темата...
- тези 5 тренировки едно е да тренираш с 10 серии на тренировка едно е с 30 друго е с 50… едно е да правиш гърди и бицепс друго е гърди и ляв прасец... разбираш ли ме тотална липса на информация !
- храня се 6 пъти - е какви са тези хранения с магдоноз ли с яйца ли с месо ли с кучан ли е ... тотална липса на информация :)

Ами дай някаква картина за себе си и отговори по конкретно за да ти кажа аз или който и да е от форума дали ти е дошло времето за добавки :) ако сложиш снимка ще е още по-добре но засега отговори на въпросите :)

HE

30.07.11
00:58

казано от Petko Petkov на 30.07.11, 00:42:

http://www.bb-team.org/workout/1283_efikasna-programa-za-pokachvane-na-muskulna-masa#axzz1TWr31q32 тренирам по тази програма апак за яденето ям всичко е брато наблягам наи вече на месни ястия дори предимно мръвка пилешко и свинско.Снимка нямям

Това не е програма за начинаещи! Не ти трябват добавки, а хранителен и тренировъчен режим, а и буквар!
Какво ще помпаш с тоя азотен бустер?

10.08.11
02:50

Боже Боже абе хора защо си мислите като вземете 1 продукт какъвто и да е то,и 200 лв да прави то незнаеш ли как да тренираш и ядеш абсолютно НЕ сте за никакви добавки :) както искате ме разбирайте но това просто е ‘ДОБАВКА’ да ти помага към тренировките ! яжте на всеки 2 часа по - малки порцийки и пийте повечко Вода по време на тренировка,този Спорт се тренира с години !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1