Мнения за FAT SMACK на PURUS

30.07.11
00:22

Кажете нещо за този бърнър ако някой го е ползвал. Аз днес го почнах. Взех една капсула преди тренировка и го усетих , също така като , че ли потиска нощният глад но не съм много сигурен дали не е плацебо ефект от ентусиазма.

30.07.11
11:10

аз бях пил тестер от този бърнер той по-принцип не е термогенен а липотропен(май така се казваше) тоест не знам аз лично не усетих моментно действие може би защото бях пил много по-силен бърнер преди това.

28.08.11
20:08

казано от Филип Буцев на 30.07.11, 11:10:

аз бях пил тестер от този бърнер той по-принцип не е термогенен а липотропен(май така се казваше) тоест не знам аз лично не усетих моментно действие може би защото бях пил много по-силен бърнер преди това.

Би ли ми казал кой бърнер си пил преди това? В смисъл този който казваш , че е много по силен.

28.08.11
21:03

казано от bojinatora на 30.07.11, 00:22:

.....като , че ли потиска нощният глад но не съм много сигурен дали не е плацебо ефект от ентусиазма.

Наистина го потиска, но внимавай да не го взимаш на гладно - пиперина доста дразни стомаха.

29.08.11
00:16

казано от bojinatora на 28.08.11, 20:08:

казано от Филип Буцев на 30.07.11, 11:10:

Би ли ми казал кой бърнер си пил преди това? В смисъл този който казваш , че е много по силен.

ReDuction и Stimulant x и Meltdown

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1