L-Arginin?

NB

03.04.05
01:43

Значи искам да си подобря застея и сам на 17години около 1.87см сам прочетох доста неща за хормона на растежа(соматотропин) но не искам да го използвам него а там пишеше че и л-аргинина може да ми помогне за това.Така ли е ?:)А също сам чувал че b12 в колената ако се бие и то стимолира растеж.
Мерси за помоща предварително :винк:

Добре дошли във форума! Моля спазвайте правилата във форума и пишете на кирилица! Внимавайте каде пускате темите си!
Мод: Емил

03.04.05
01:59

оффтопик: Не ти е за тука темата (за хранителни добавки е)
Л-аргинин:
*аминокиселина със съдоразширяващо и възстановяващо действие
*помага за отделяне на растежния хормон
*има енергиино действие
*намалява подк. мазнини (това не го знам как го прави)
*протектор на черния дроб

Абе като си чел за растежния хормон защо го принизяваш до Л-аргинина??? Той на тази възраст трябва да си малко ****** за да го ползваш! Извинявай за израза! Той Христомир сега мисля че го ползва, ама това е след повече от 10 г тренировки, една Европейска и една Световна титла! Замисли се малко - ако не се състезаваш само ще се натровиш, загубиш парите и т.н.)
На Б12 недей особено да се надяваш, все пак е само витамин, а действието му не е чак толкова добро, че да стигаш хипервитаминоза или нещо подобно! Опирай до такива медикаменти само в краен случай и по предписание от лекар! Иначе Л-аргинина може и да помогне!

03.04.05
07:23

за стимулация на секрецията на растежен хорман е най-добре май (не съм пробвал :( ) аргинина да се комбинира с л-орнитин и да се пие вечер. :idea:

NB

03.04.05
23:07

аз тренирам баскетболaz така4е л аргинина няма да ми окаже отрицателен ефект а мисля сега да зема да пия около 3-4 месеца л-аргинин,орнитин и лизин(3те са в едно едни капсоли са )да по4на да ги пия малко като се постопли времето и да се овисвам доста на лост и се надяжам да се поиздалжа о6те малко макар4е аз имам о6те 1 , 2 год. кякаде растене

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1