02.08.11
00:56
Здравейте. На 20 години съм и от доста време подозирам (да не кажа знам), че имам псевдогинекомастия. От доста време също така търся начини, за да се справя с нея.
Като чета из интернет, като че ли най-бързото решение на проблема с гинекомастията е оперативното лечение. Но тъй като според мен съм с псевдогинекомастия (нямам твърда тъкан около зърното), бих искал да попитам - възможна ли е победата над това нещо без оперативни лечения? Говоря за победа такава, че да не се налага цял живот да карам на строг режим, за да имам едва прилично изглеждащи гърди.
Из нета е пълно с глупости - от “вълшебни” хапчета, до “невероятни” пдф-и за по 50 долара, които изглеждат по-съмнително и от последната титла на Литекс. Ако някой знае, макар дълбоко да се съмнявам, че съществува такова нещо (хапчета/билки... които помагат точно за псевдог./гинекомастия), бих бил много благодарен, ако сподели.
Искам най-вече да попитам тук хората, които са се сблъсквали с това нещо - има ли начин то да бъде победено без операция? Доколкото знам при операция за псевдогинекомастия се премахват мазнините около зърното, които са изключително трудни за сваляне, но никъде не съм прочел, че е невъзможно. Готов съм на всякакви тренировки, по колкото е необходимо, за да сваля точно тези неприятни и твърдоглави мазнини. Със сухо бягане и обикновени фитнес трениворвки не става, пробвал съм - свалят се мазнините по тялото, но тези винаги остават. Препоръчаха ми тежко интервално бягане 3 пъти в седмицата и лека диета.
Ако някой е побеждавал (или намалявал) псевдогинекомстията по какъвто и да е начин, нека сподели!
Поздрави, Георги.
Темата беше редактирана от NetGh0st на 02.08.11 01:06.