Христомир Христов

Прескочи до:
PI

03.04.05
10:40

така..
начи в последния или в пред последния брой на сп. “Мускули и Фитнес” имаше 3 снимка на Христомир в основен период и по мое мнение доста се е натрупал ако мога така кажа...се пак 51 ръка,90кг и и всичко тва на ръст 158см ако не се лъжа!!! та .. щях да ви помоля да дадете по едно мнение..според вас дали ще успее да направи нещо на профи сцената..
ако не се лъжа ще участва на Grand Prix Texas !? 

а и също така ше съм благодарен ако някой може да даде линк със снмки на Христомир ама някви по-скорошни снимки! ае чакам да пишете нещо!  :lol:  :lol:  :lol:

MI

03.04.05
10:56

Доколкото аз знам , Христомир сега е с ръка 49 см , но това няма значение.Според мене има много голям шанс да направи нещо на профи сцената , той е генетик ,много работлив и постоянен.Аз мога само да му пожелая успех и дано да се радваме на българско участие на Олимпията  8)
по-здрави

03.04.05
11:51

аз му пожелавам успех с представянето на БГ
и много много здраве,за да неутртализира всички тея хапове 8)

PI

03.04.05
12:53

а бе лично мое мнение е че наистина може да се представи мноо добре на профи състезанията само си мисля че ръста малко ще му попречи ако дай боже отиде на състезание от по-голям клас! незнам тва е мое мнение

П.С
само се замислете обаче за пропорциите му .. ако на 90кг и 51см ръка успее да запази симитрия и да и се поизчисти за кво животно става вапрос!!! мноо ме кефи тоя Христомир мене!!!

Ръката му беше 51 см, но беше мерена на 3-ти март.... Сега незнам колко е  :shock:  Иначе той през цялото време се държи чист, с нисък процент мазнини. Понеже ще е от първите му участия и понеже е от БГ се опасявам че няма да се класира много напред на първите състезания. Обаче като стане малко по-известен по света тук и там ще ги МАЧКА всичките!!!

TE

03.04.05
13:36

Ного е готина тая тема.Кефи ме името й :) И ме кефи че не ме интересува даже :)

03.04.05
21:00

[quote author=“Teddy”]Ного е готина тая тема.Кефи ме името й :) И ме кефи че не ме интересува даже :)

Като не те кефи можеше да не пишеш!
Христомир има големи шансове при про според мен, но да не казваме нищо преди Тексас!

03.04.05
21:08

много искам христомир да пробие в тази зверска конкуренция в която властват 130 килограмови грамади, и мисля че действително може и има потенциал но не вярвам че ще го пуснат още на първото състезание:(

03.04.05
22:16

дайте някъде да видя негови снимки,доста се говори за него и то все хубави неща,та дайте да видя за какво става дума

EZ

03.04.05
22:31

незнам откога е снимката,но не е в лоша в форма :)
http://www.musclefitness-bg.com/FRAMES_files/svetovno/5_1.jpg

04.04.05
12:32

АЗ лично се съмнявам (но искрено се надявам и стискам палци) Христомир да направи нещо вземете например Ли Приист та той е в страната на Великаните

PI

04.04.05
12:39

хмм... тва което написа djgorgio-ASTOR относно Ли Прийст е верно..
Все пак Ли Прийст е вискок ако не се лъжа 159см а нашто момче е 158см..
а виждате какво прави на състезанията Ли Прийст!!!  :lol:
Не виждам пречка за Христомир с неговата перфектна симетрия да разбии всички!!!
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

04.04.05
13:06

и какви са му успехите,съжалявам,ама не съм запознат въобще

PI

04.04.05
13:09

еми брато само ще ти кажа че христомир е първия булгарски културист който е станал и то в една година европейски и световен шампион(Мr. Universe) и най-важното че има проф. карта и може да се състезава при големите в този спорт! 8)  8)  8)

04.04.05
13:17

Христомир Христов даде ексклузивно интервю за вас потребителите! Възможно е да го видите скоро ако имаме възможноста да го качим на сайта.
по-здрави

GO

04.04.05
23:15

ЛИИ ПРИИСТ Е ВИСОК 164СМ.

04.04.05
23:17

Абе споделих аз, че Христомир Христов е дал интервю за нашето издание, а вие никва реакция е бива ли така ве? :) :)
по-здрави

05.04.05
00:43

[quote author=“Emil_mlo”]Абе споделих аз, че Христомир Христов е дал интервю за нашето издание, а вие никва реакция е бива ли така ве? :) :)
по-здрави

даваи го !!! :) и недеи са ослушва. ще го науча на изуст хаха може после да ме изпитате

05.04.05
00:43

когато христомир направи такива ръце като лий,да ми се обади
и да ми се обади пак няма да му повярвам
а ще е хубаво в интервюто му да говори за професионалните му възможноси и планове и да даде моментни снимки да му се накефим 8)

05.04.05
02:03

[quote author=“ezrolit”]незнам откога е снимката,но не е в лоша в форма :)
http://www.musclefitness-bg.com/FRAMES_files/svetovno/5_1.jpg

Снимката е от световното в Москва! Айде Емо какво стана с интервюто!?

05.04.05
09:20

Е днеска вечерта ще ви кажа за кога ще е готово интервюто. Вие го очакавайте! :) В интервюто говори за очакванията му в професионалните му изяви и за много други неща, които не е казвал никаде другаде. А снимки имаме тийма с него и негови от оптимум гранд при и с това ще трябва да се задоволите няма как просто. Но якото ще е септември месец когато му е състезанието е ония снимки ще са зверски.
по-здрави

Той май не е от сговорчивите браво за интервюто! Очаквам с нетърпение!

PI

05.04.05
14:10

а пък относно това дето xtasss написа че ицо нямало да направи такива ръже като Ли Прийст...НЕЗНАМ....аз все си мисля че Христомир има уникална генетика и със времето ще стане доста голямо име във тоя спорт! мноо му се кефя на тва момче!

П.С

ае дано по-бързо видим интервюто!  :wink:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

05.04.05
17:09

Да бе Емо, аре кво стана, пускайте го!

06.04.05
00:54

Всички се радваме на интервюто не оставай с грешни впечатления

06.04.05
00:55

Момчета скоро време ще имате възможноста да му се радвате обещавам сигорно до няколко дни или седмица.
по-здрави

PI

06.04.05
10:59

добре де ми сега христомир като се готви за тва Тексас Гранд При .. няма ли да участва на БГ състезанията  :?:  :?:  :?:  много ще ми е интересно да направя разлика между него и колегите ми в БГ  :P :P :P

06.04.05
11:05

Той като про не знам дали има право, иначе ще си ги скъса всички от нашите!  :lol:

[quote author=“Pitt_Bull”]  много ще ми е интересно да направя разлика между него и колегите ми в БГ  :P :P :P

Че той участва няколко пъти.На квалификации за балканско в Пловдив на балканско в София.На мечката беше есента преди това пролетта бе в Разград.Вервай ми има доста разлика :).Вече няма какво да прави по тези сцени той от много време няма.При личен разговор ми бе споделил, че излиза сред по тежки състезатели за да свикне за едно друго състезание. :lol:

PI

06.04.05
11:51

Kulturista да бе .. ясно за тия състезания ми е ясно..

ама ти си прав де..едва ли вече ще се появи на наша сцена при положение че вече е взел сичко.. :wink:  :lol:

07.04.05
04:35

Няма право като профи да участва в аматъорски състезания.

Да участва на състезанията има право; само че като гост - позьор....

[quote author=“D3BEP”]Да участва на състезанията има право; само че като гост - позьор....

Което никак не би ти било лошо, ако си сред публиката на първия ред  :lol:

PI

07.04.05
10:45

дай боже всеки му ... на 1-ви ред при гост - позьор  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

07.04.05
14:45

Христомир Христов смятам че едва започва :-). Той ми е тренер, човека си  върши работата професионално. СЛед тренировка си прай някви шейкове разни тайни работи :-). Човека е страшно печен, и очаквайте успехи в следващите състезания. Да добавя и аз една снимка: http://forum.bodybuilding.com/photo/showphoto.php?photo=20081&sort=1&cat=all&page=1

RH

07.04.05
18:23

[quote author=“chiochips”]СЛед тренировка си прай някви шейкове разни тайни работи :-).

Е всички ги знаем кви са тия “тайни работи”. :wink:

07.04.05
18:30

На професионално ниво те са си направо задължителни

PI

07.04.05
21:50

ее то остава тва да го няма..хехехе  :lol:  :wink:  :lol:  :lol: без тва на профи ниво накаде! така си е!

_M

10.04.05
16:15

прочетох интервюто на христомир(за което благодаря на бб-тийм) и  за пореден път се обеждавам ,че е голям българин и състезател.пожелавам му много успехи в професионалната кариера

WO

10.04.05
18:50

не знам дали сте гледали преди малко христомир при крикчето, но той е нечовешки голям :shock:  :D крика се губеше до него направо
христомир каза, че е 87кила с ръка около 50-те...супер  е ...само трябва да му пожелаем успех в щатите...

Браво момчета за дългото и изчерпателно интервю.

// Пляс, пляс!  :lol:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1