BIOGAME суроватъчен протеин - какво представлява и качествен ли е?

04.08.11
00:27

Здравейте на всички!Нов съм във този форум.Както прочетохте заглавието BIOGAME суроватъчен протейн 250гр,какво представлява този суроватъчен протейн?Колко трябва да приема за да покача масата си?Ще бъда много благодарен ако ми бъде обяснено ;)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 04.08.11 09:29.

TN

04.08.11
00:34

По-добрe се опъти към месото за протеина,не към протеина на прах.За да качиш маса приемай и повечко въглехидрати.

Мнението беше редактирано от The Next на 04.08.11 01:02.

04.08.11
00:36

Аз до колкото знам, продуктите на Biogame за нищо не стават !

The Next на ядене ям 1/2 цял хляб!Да не ти изреждам още колко му работи....нестава!

Death можеш ли да ме опътиш към някой други продукти на добра цена?

TN

04.08.11
01:03

Добре,добави си протеина тогава от меса , за к’во трябва да е суроватъчен протеин на прах ? Все пак зависи какъв искаш и какъв ти е бюджета..

04.08.11
01:51

казано от Димитър Гелев на 04.08.11, 00:40:

The Next на ядене ям 1/2 цял хляб!Да не ти изреждам още колко му работи....нестава!

Браво,бе...кренвиршчета хапваш ли? Майонеза,мед, лютеница? Все качествени продукти. Мисля, че с 2-3 опаковки по 250 грама от протеина на биогейм, ще качиш 3-4 килограма мускулна маса, но не повече.

TN

04.08.11
02:08

Мисля, че с 2-3 опаковки по 250 грама от протеина на биогейм

Недей се бъзика така с момчето брато,ще го вземе за истина !! :D

04.08.11
06:38

казано от Rikoo на 04.08.11, 01:51:

Браво,бе...кренвиршчета хапваш ли? Майонеза,мед, лютеница? Все качествени продукти. Мисля, че с 2-3 опаковки по 250 грама от протеина на биогейм, ще качиш 3-4 килограма мускулна маса, но не повече.

Опитваш се да намекнеш че меда е нещо лошо ли ?

04.08.11
09:26

Ами, аз хранителни добавки не използвам, просто съм чел, че не са им хубави продуктите... Иии по същата причина, не мога да ти предложа нищо :( Нека някой по-компетентен от мене да ти помогне :)

04.08.11
18:10

казано от Anatoli Ivanov на 04.08.11, 06:38:

казано от Rikoo на 04.08.11, 01:51:

Опитваш се да намекнеш че меда е нещо лошо ли ?

Имам едно пряителче, дето като тоя пич се опитва да набива филии с мед всяко хранене и си мисли, че ще качи ама одавна седи на 67 кг ;Д

Ама пичове кажете ми стува ли си този протей или ми казаха за някакъв Redis?

TN

05.08.11
01:11

Те все ти казват ... Преди български,сега румънски,взимай к’вото искаш,така или иначе не сме сигурни к’во има..Па хората все са подозрителни за подобни фирми..

HE

05.08.11
07:26

казано от Димитър Гелев на 04.08.11, 20:58:

Ама пичове кажете ми стува ли си този протей или ми казаха за някакъв Redis?

Хранителен и тренировъчен режим се наричат нещата, които ти трябват. Така като те гледам - срядства за добавки нямаш, понятие от добавки нямаш и май понятие от фитнес нямаш. Препоръчвам ти да се ограмотиш /сайта предлага достатъчно инфо за хранителни и тренировъчни режими/, да потренираш известно време по тях и тогава да мислиш по въпроса.
А си пуснал тема “Направете ми хранителен или тренировъчен режим”, а съм те нахранил порядъчно!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1