04.08.11
11:40
Така днеска ми доставиха на Scitec Monster 100 с Hot Blood,двата продукта са преди тренировка,чудя се обаче как да ги съчетая с протеина понеже Hot Blooda се пие на празен стомах и за двете добавки препоръчват 30 мин преди трен,какво ще стане ако ги смеся и с протеина или протеина да го пия след тях като минат 20-30 мин все пак да не забавя усвояемостта?Какво ще кажете ?
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 04.08.11 11:46.
04.08.11
11:47
Задължително ли е да пиеш протеин преди тренировка?
04.08.11
11:58
Ами не разбира се,ама в тея две неща няма кой знае колко амино мога след трен да го взимам само че не е бърз изолат,протеина е ON Whey 100%
04.08.11
12:02
Ами пий си ги на гладно преди тренировка както е предписано, а протеина след-защо искаш да го пиеш преди тренировка не знам? Според мен на това се чуди и Кольо.
04.08.11
12:02
Малко трудно ти следя мислите заради препинателните знаци в мненията ти. Ако си организираш едно качествено хранене достатъчно време преди тренировка, спокойно можеш да минеш без протеин в такъв момент. И... да не би случайно да усещаш разлика в бързината на усвояване на изолата и друг суроватъчен протеин?
И аз като Колъо и Тома , общо взето се обърках.
В момента пия хот-блъъд , 45 мин преди тренировка като два часа преди това гледам да не ям нищо (ползвам го най-вече , защото съм на НВД и силата е значително по малко) , не разбрах защо и тези витамини , които имат и те добро количество кофеин ще ги пиеш със хот-блъъда , 30 минути преди тренировка?Няма ли да ти стане много кофеина , аргинина и другите повдигащи съставки?Протеина си го остави за след тренировка а според мен монстър 100 е излишен едновременно с хот-блъъда ;)
П.с. , пил съм доста азотни буустери и специално за цена/качество хот-блъъда е доста добро ниво и работи добре (при всеки е индивидуално) , аз съм много доволен , евентуално ако не ти върши достатъчно работа , в което се съмнявам , тогава пий и монстер 100 , но аз лично не виждам смисъл ... :)
Мнението беше редактирано от Dominic на 04.08.11 12:27.
04.08.11
12:52
Незнам какво се очудвате от приема на протеин преди трен съвсем нормално е,но понеже имам качествен режим протеина ще го сложа след трен,монстера сутрин с ядене,а хот блуда пред трен 1-2 часа след ядене.Ти пък какъв въпрос ми зададе Кольо хаха според теб дали ги усещам,естествено че не,но по-добре бързия след тренировка.Монстер го пия заради витамините но и за него казват преди трен.
Не беше въпроса според мен толкова , че се чудят по-горе колегите , ами това , че преди тренировка евентуално ти се събираха доза протеин+монстър+хот-блъъд , което според мен си е доста пълен стомах и затруднена тренировка от толкова много неща , не , че има нещо проблемно , просто става голяма каша колега :)
04.08.11
12:58
Да аз точно затова питах,прав си така е :)Мерси за съветите все пак.