Animal pak - голяма доза витамини ли е за моята възраст?

05.08.11
12:25

Здравейте. Разглеждах витамините и се спрях на Animal Pak. Забелязах, че на тях пише да не се приема от лице под 18 години? Малко се учудих защото това са витамини.
Аз съм на 16 год. и 10 мес., 65кг., висок съм 177см.

Взел съм си протейнче (100% whey gold standart 3та седмица ми е вече с него) и днеска си купих 100% casein (ще го пия преди лягане).
Ще прекача една моя снимка.

Въпросът ми е, мога ли да приемам тези витамини animal pak всяка сутрин след закуска по 1 пакче? Моля, не ми препоръчвайте други добавки искам да знам само за пакчето дали ще ми е силно.

Темата беше редактирана от Костадин на 17.08.11 10:45.

Не се натоварваш по начин, който да изисква приемането на продукт от този клас. Animal Pak не съдържа само витамини. Приемането на този продукт няма да бъде причина за подобряване на физиката ти и спортните постижения.

Защо се насочи към него? Някой ти разказа приказка на Шехеразада ли?

05.08.11
12:43

Не, поради факта че прочетох доста положителни коментари за продукта. Надявам се, че и аз с този продукт ще усещам по-малко умора и ще се чувствам физически добре постоянно. Да не вдигам огромни тежести ( така както го каза разбрах, че е за хора трениращи с големи тежести), но колкото ми е по силите и в края на тренировката направо съм скапан, едвам се движа.
И така.., ако може един по-конкретен отговор, мога ли да го приемам или не.

По-конкретен отговор от третото изречение в предишното ми мнение?

Коментарите, които прочете, от какви хора са били? Знаеш ли как са тренирали, как са се хранели и как са възстановявали, за да останат с добри впечатления? Знаеш ли какво за тях е добър и работещ витаминен продукт? Образно казано, в момента питаш дали ще има проблем да управляваш болид от Formula 1 при условие, че... вчера си взел книжка.

Така или иначе моето мнение не е онова, което чакаш да видиш. Уви.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.08.11 12:54.

05.08.11
13:00

Добре, благодаря.

МЙ

05.08.11
16:30

Мултивитаминен/ минерален комплекс
“Нормално витамините и минералите трябва да постъпват чрез храната. Свръхприемът на мега дози от тях няма да да ви направи свръхчовек и да подобри резултатите ви, организмът няма чак такива нужди. Затова не одобрявам продукти, които съдържат примерно 100 или 1000 пъти по-високи дози от препоръчителните (а има такива). Но липсата или недостъгът на даден витамин или минерал, може да е спънка за резултатите ви, защото всеки от тях участва в десетки биохимични реакции, а е незаменим за организма т.е. тялото не може да го синтезира от други съставки.
Дори и най-балансираното меню има риск да ни лиши от някой витамин или минерал. Причината – по-голямата част от плодовете и зеленчуците не идват от градината, а от оранжерии с бедни на минерали почви и недостатъчно слънчева светлина, което нарушава синтеза на витамините в тях. А от друга страна ежедневният стрес и тренировки покачват нуждата от витамини и минерали. Затова взимам мултивитаминен/ минерален продукт, който съдържа целия спектър в приблизително нормални количества, сутрин след закуската.” (Любомир Иванов)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1