Синефрин - предложете добра марка

06.08.11
21:25

Здравейте момчета както знаем това е една от главните субстанции на фат бърнарите.Искам да си го закупя само него,отделно преди малко бях при един приятел в аптеката му и той ми предложи някакво си Стоп апетит + ,60 капсули струва 11 лв.Каза ми,че било синефрин,обаче на мен ми се струва,че ако си взема на някоя от спортните марки ще е доста по-голяма концентрацията на синефрина и искам да ви помоля да предложите някоя добра марка за този синефрин :) Поздрави!

06.08.11
21:34

Здравей колега!
Веднага се отзовавам на питането ти :
silabg.com/bg/3027-PRIMAFORCE-SYNEBURN-180-caps-.html
На достъпна цена е , доста като количество и качеството е на добро ниво!
Успех ;)

Благодаря колега,прегледах го,точно това търся.А случайно да знаеш каква по народност е фирмата Primaforce :)

07.08.11
19:07

Мисля , че е американска марката , но няма да съжеляваш , пил съм доста неща от гамата им и съм доволен! :)

07.08.11
19:54

казано от Dominic на 07.08.11, 19:07:

Мисля , че е американска марката , но няма да съжеляваш , пил съм доста неща от гамата им и съм доволен! :)

Значи си един от малкото. Това е “cost effective” марка, и негативните мнения по форумите са доста повече от позитивните. А това, че е US марка, в никакъв случай не означава, че е непременно качествена.

07.08.11
21:19

казано от Valdis на 07.08.11, 19:54:

казано от Dominic на 07.08.11, 19:07:

Значи си един от малкото. Това е “cost effective” марка, и негативните мнения по форумите са доста повече от позитивните. А това, че е US марка, в никакъв случай не означава, че е непременно качествена.

Това със действието е доста относително , защото някой хора са супер доволни  и от Джей-Ка , други са супер недоволни дори и от Юнивърсъл , колкото до това , че е американска марка не съм казал , че значи супер добро качество , но като цяло не и в категорията за боклуци.Като цяло разгледах и доста теми за Прима-форс , тук в сайта и за доста от продуктите и хората които са ги пили нямаше лоши мнения и като цяло на доста места марката се препоръчва  така , че тово със недоволните винаги го има и ще стават все повече , особенно като гледам теми “Дайте добавка да кача кг , че яко ме мързи , която е актуална от преди ден ... ” така , че недоволно пак казвам - бол ;)

Мнението беше редактирано от Dominic на 07.08.11 21:25.

Това че US марките са по-качествени аз го намекнах,така съм чувал и има логика да са по-добри от повечето Европейски :)
Инак всяка марка си има добри и лоши продукти,може би синефрина на Прима-форс е добър :) А пък нали знаете колкото хора толкова и мнения :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1