09.08.11
15:05
Здравейте колеги , от няколко дни насам започнах да се интересувам от креатин и други хранителни добавки които ще комбинирам към края на седмицата , тренирам от 2 години някъде несъм пил нищо до сега но както всички знаете стига се до едно ниво и повече неможе както и да се храниш - поне при мен. Започнах да чета , четох четох и сега дойде въпроса кой креатин да избера спрял съм се на 3 продукта кажете ми мнението си относно тях , така поне мисля че ще избера най точния и хубав , 100% Creatine Monohydrate на Biotech , Universal Nutrition креатин и Creatine Powder 600gr. на optimum nutrition , също така съм отворен и към предложения за друг креатин който несъм споменал стига наистина да е хубав, цена до 50-60лв бих дал за 500грама. Пропуснах да добавя , ще се радвам да чуя и мнение относно монохидрата и етил естера , кой от двата да избера . Да различни са но подпухването не ме притеснява от монохидрата така или иначе ще изкарам тая вода след време пък и тренирам футбол - много тичане .
Модерация: темата не отговаря на изискванията в този форум.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.08.11 15:19.