10.08.11
09:58
Близо два месеца не съм пипал нищо, и имам запитване Вие като цяло какъв ПАК бихте избрали като за след такава лятна почивка?
Вчера разглеждах добавките, и ми направи впечатление че откъм цени има голям спад, което може само да ни радва.
Ще има ли на пазара нови качествени продукти, или да си караме по старите схеми. И винаги има няква дилема все пак какви добавки да си закупи човек.
Поздрави!
Ами то доста зависи от финансите с които разполагаш и от това ще чистиш или ще качваш.Кажи нещо повече колега. :)
Стаж , ръст , кг ;)
Мнението беше редактирано от Dominic на 10.08.11 13:18.
Години 22, стаж близо 5години, 78кг .. малко като в 4-то РПУ ;) хехах
Като цяло мисля да задържа в момента, нека дойде зимата и тогава мисля да кача малко ММ.
Чета големи отзиви за PhD Pharma Whey, и май съм се насочил към него
10.08.11
14:15
Като цяло мисля да задържа в момента, нека дойде зимата и тогава мисля да кача малко ММ.
Чета големи отзиви за PhD Pharma Whey, и май съм се насочил към него
Къде ги четеш? Че аз от цяла кутия нищо, кой знае какво не усетих, а и вкуса не ми хареса много.
Чета големи отзиви за PhD Pharma Whey, и май съм се насочил към негоКъде ги четеш? Че аз от цяла кутия нищо, кой знае какво не усетих, а и вкуса не ми хареса много.
Еееми из нета ги чета, я кажи ти твойта схема от която си останал доволен.
И май ще стане май пак, така че на своя глава да си избера :) На всеки организъм е различно, винаги ще има плюсове и минуси спрямо определени добавки.
10.08.11
14:24
то от суроватка няма какво да усетиш така или иначе :). Аз като цяло на Гаспари съм фен - SuperPump Max, SizeOn, Myofusion (шоколада е уникален на вкус) и затова като пия нещо друго все не ми харесва на вкус.