03.04.05
18:30
(модерирано от dimitar.mihaylov)
значи аз сам 168 49 кг краката ми са доста слаби ханша ми е малко широк ..е не малко ..повече от малко.. корема ми е само сланинки и талията ми е 75 нагоре сам добре ..искам талията ми да стане 60 и по малко даже но това ми се вижда невъзможно не искам да остслабвам навсякаде а само на корема талията и в ханша другаде няма нужда ..заштото сам прекалено слаба на другите места просто тялото ми е нестандартно та..мислих си да си взема Л-карнитин и да правя само коремни преси и за дупето едно упражнение а упражнения за другата част на тялото да не правя за да не остлабна ..ще ми кажете ли дали ште стане това което си го мисля ?и ако не какво да правя за да постигна това което желая ?
Моля пишете на кирилица!
а как се храниш може и от там да е проблема, иначе ти препоръчвам тичане по 30 мин и коремни преси, и да ядеш правилно по друг начин няма да стане, да може Л-карнитин да си вземеш.
[quote author=“eva”](модерирано от dimitar.mihaylov)
значи аз сам 168 49 кг краката ми са доста слаби ханша ми е малко широк ..е не малко ..повече от малко.. корема ми е само сланинки и талията ми е 75 нагоре сам добре ..искам талията ми да стане 60 и по малко даже но това ми се вижда невъзможно не искам да остслабвам навсякаде а само на корема талията и в ханша другаде няма нужда ..заштото сам прекалено слаба на другите места просто тялото ми е нестандартно та..мислих си да си взема Л-карнитин и да правя само коремни преси и за дупето едно упражнение а упражнения за другата част на тялото да не правя за да не остлабна ..ще ми кажете ли дали ште стане това което си го мисля ?и ако не какво да правя за да постигна това което желая ?
Моля пишете на кирилица!
Няма да стане, съжалявам :) Тялото не работи по този начин.
49кг -> тялото ми е в сланини :lol:
Всъщност трябва да направиш точно обратното 8) Да качиш малко кг (мусклулна маса) там където си прекалено слаба, от където визуалния ефект от това че си “дебела” в ханша и корема ще изчезне. Освен това от интензивните упражнения може наистина още малко да свалиш в коремната област... но не много... 49кг :lol: :twisted: