Кросфит тренировки на открито в Бургас 13.08.2011

10.08.11
18:46

Хайде, банда ..пак на същото място х-л Парк, този път в 10:00 сутринта!
Който закусва, да не яде, че нямам още тениски да раздавам ..и си носете бански и хавлий, че ще ви водя на плаж после! :D

Който не ходи на плаж, среща в близката кръчма.
Моля, ако някой си носи бира да вземе повече :)

10.08.11
19:37

казано от Иван Шишманов на 10.08.11, 18:55:

Който не ходи на плаж, среща в близката кръчма.
Моля, ако някой си носи бира да вземе повече :)

А ти вземи столове :D

И походно легло ще взема, на което спокойно да почина след тренировката :))

10.08.11
23:15

Я се стягайте, момичетата ще ви заритаме набързо.. :)
Доста силна страна сме ;)

То е ясно, че при толквоа спортна женска компания трудно ще оцеелеем мъжете, но мисля да ви бием на комлекса с бирата :).

11.08.11
12:29

казано от Иван Шишманов на 11.08.11, 10:25:

То е ясно, че при толквоа спортна женска компания трудно ще оцеелеем мъжете, но мисля да ви бием на комлекса с бирата :).

Силно се съмнявам :D

Ами да пробваме :)
За довечера си носете ботуши :)

А днес си носете банските :)

13.08.11
16:03

Иван Шишманов -
3 кръга от:
20 суинга (16)
10 клека (16)
10 раменни преси (20)
400м
13:20

Имахме си гости от София - Ники много приятно ми беше да се запознаем и да тренираме заедно, следващият път ние ще дойдем ;)
За мъжете комплекса беше:
Клек - 75
Набиране - 50
Кофи - 20
Клек - 50
Набиране - 35
Кофи - 15
Клек - 25
Набиране - 20
Кофи - 10

Ники - 29:13
Иван Киряков - 33:30
Неделчо - 46:21

За момичетата, набиранки бяха заменени от хоризонтални, като го правихме на успоредка с преметнати крака на другият лост и условието беше да гърдите да докоснат лоста, долу опънати лакти.
Вместо кофи - лицеви опори.
Марина - 20:44
Алина - 25:29
Моника - 29:54

След това на плааж, който два пъти повече ме умори от колкото комплекса.. :D
Чакаме снимки от Ванко :)

казано от Miyu на 13.08.11, 16:03:

Чакаме снимки от Ванко :)

Слушам и изпълнявам :).Страхотна тренировка, страхотно преживяване в страхотна компания. Трениране,  плажче, волейбол в морето, снимките във ФБ ще говорят сами за себе си :).

Естествено нямаше как и на плажа, да не на правим шоу, което да събере погледите плажуващите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1