10.08.11
20:55
Значи на 18г съм тренирам по-сериозно от 6 месеца като до сега съм пил през цялото време протеин и аминокиселини и миналия месец взех креатин монохидрат (primaforce creaform) и смятам че съм no-responder защото почти не го усетих,та сега след едномесечна почивка смятам да пробвам някоя креатинова матрица насочил съм се към Gaspari Size-On,BSN Cellmass или Green Magnitude. Коя от тях ще ми препоръчате и уместно ли е да взимам някоя от тях на 18г защото в някой форуми пише че било твърде рано и т.н.
10.08.11
21:48
На 18 години спокойно можеш да взимаш добавки, все пак няма да правиш стероиден цикъл ... Аз съм на 14 и вече една кутия изпих обаче резултатите са никакви , просто не го усвоявам ...
Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 15.08.11 17:09.
10.08.11
21:53
Само Cellmass не взимай,никакъв ефект(поне при мен е така),но при всеки е индивидуално.
Мнението беше редактирано от Атанас Найденов на 10.08.11 21:53.
Пия Грийн Маг и има добър ефект от матрицата,НО ефектът дойде след като си изградих добър хранителен режим!
Замисли се върху това дали се храниш правилно и чак след това мисли за добавките! :)
Мнението беше редактирано от VaN на 11.08.11 22:53.
10.08.11
22:07
Хранителният ми режим е на ниво...
Мнението беше редактирано от Outofspace2 на 11.08.11 15:27.
От cellmass аз не усетих нищо, а от size on max performance качих кила и сила , но омазних. Мисля да пробвам този size on , който е с по малко въглехидрати - size on pre contest.
11.08.11
14:42
И аз за това се отказах от сайз-он-а,мисля че ще почна Грийн Маг-а ...
Аз се поразрових и мисля да пробвам чист Kre-Alkalyn. Я прочети тази статийка - www.bb-team.org/forums/viewthead/3528
silabg.com/bg/1053-ULTIMATE-HORSE-POWER.html - това ползвал ли го е някой? Изглежда здраво.
11.08.11
15:33
Аз мисля да комбинирам Green Mag-а с Jack3d,подходящо ли е ? Защото го видях в Monsternutritions и е доста намален там и ми грабна окото,някой пазарувал ли е от тях ?
Ми тва Hourse power си има всичко - няколко вида креатин и напомпващи ( аргинин, бета аланин). Според мен тва ще кърти. Затова няма смисъл от jacka. Аз от jacka не съм очарован, обаче NO-explode ми действа многооооооо яко.
11.08.11
15:45
Еми ще го измислиме за сега се колебая между новия сайз он пре контест и грийн маг-а
11.08.11
16:15
Аз мисля да комбинирам Green Mag-а с Jack3d,подходящо ли е ? Защото го видях в Monsternutritions и е доста намален там и ми грабна окото,някой пазарувал ли е от тях ?
Да доста добре ще си паснат,хем ще имаш супер много сила,хем ще разшириш кравоностните съдове,като по този начин ще насочиш кръвния поток от неактивните тъкани към активно натоварената мускулатура,ще останат по дълго разширени и ще “нахраниш” по-добре мускулите.А иначе за monsternutrion аз лично имам само добро мнение..Сега видях и аз,че Jack3d при тях е дооооста евтин та и аз ще си взема в най-скоро време.От доста време работя с тях и съм получил само уважение и добри цени (y)
Пробвал съм две креатинови матрици едната селлмас, другата на олимп(ако не бъркам). И от двете нямаше ефект.
11.08.11
19:32
Значи на 18г съм тренирам по-сериозно от 6 месеца като до сега съм пил през цялото време протеин и аминокиселини и миналия месец взех креатин монохидрат (primaforce creaform) и смятам че съм no-responder защото почти не го усетих,та сега след едномесечна почивка смятам да пробвам някоя креатинова матрица насочил съм се към Gaspari Size-On,BSN Cellmass или Green Magnitude. Коя от тях ще ми препоръчате и уместно ли е да взимам някоя от тях на 18г защото в някой форуми пише че било твърде рано и т.н.
Според моите изчисления на около 4-тия месец след влизането в залата си взел монохидрат :D Не си го усетил младежо, защото няма на какво да го усетиш тоя монохидрат! Какви мускули успя да направиш за 4 месеца, та се хвърли на креатин? Два месеца по-късно се хвърляш на едни от най-силните продукти, които ще напомпат това, което го нямаш :D
За хранителен режим няма да ти говоря, че ще вземеш и тук да си изтриеш мненията, та за това те цитирам ;)
Ако не беше жалко, сигурно, щеше да е смешно.
п.п. Никой от даващите препоръки не му погледна мненията и постовете на тоя младеж? Явно не, защото сте били заети да давате “съвети”! Нямам думи!
11.08.11
21:30
Тренирам от 14-15 годишен,но тренирах бокс в по-късен етап ММА (Бойно самбо) без да прекъсвам и през това време подобрих доста физиката си,казвам че от 6 месеца вече тренирам само фитнес сериозно с тренировъчен и хранителен режим.
Не казвам че съм кой знае какво,но все пак съм изградил някаква физика за това време за да казваш че няма на какво да ми подейства креатина.Все тая не желая да бъда конфликтен или да обидя когото и да било :)
Мнението беше редактирано от Outofspace2 на 11.08.11 21:59.
11.08.11
21:57
Преценката си е изцяло твоя, а аз обяснявам къде ще се появи проблема. И като си се насочил към Джакед-а е хубаво да прочетеш преди това, та да няма изненади. Аз лично съм очарован как тук се препоръчват добавки.
11.08.11
21:59
Нали за това питам дали е редно да взимам креатинова матрица,щом не е редно ми предложете някакъв друг стак за покачване на сила и мускулна маса в момента разполагам с BCAA,Суроватъчен протеин,Монохидрат,Креатинова матрица и мултивитамини :)
11.08.11
22:08
Еми след като Хънтъра е “очарован” от това как се препоръчват добавки във форума и мисли че 6 месеца не са достатъчни за прием на креатин,аз бих ти препоръчъл метан,стромба или дека,а може и трите заедто/идеални са за качване на ММ и са по-безвредни от креатина-точно като за билдъри с 6 месеца стаж са/!
Айде стига - рано му било за креатин - друг път!И ако не тук къде да му препоръчат добавки в книжарницата ли?
Мнението беше редактирано от VipeR™ на 11.08.11 22:08.
11.08.11
22:09
Съветвам те да не гърмиш с патроните за едър дивеч по врабчета!
Креатин-а и креатиновите матрици го остави за по-назад във времето /това важи и за азотния бустер/ и повярвай ми ще имаш нужда. Аз на твое място бих се фокусирал върху Протеин, амино, витамини, рибено масло и л-аргинин /ако държиш на напомпването, а така избягваш и стимулантите от бустера/. Зависи до колко си набавяш протеина от храната - можеш и матричен протеин да вкараш преди лягане /ако има нужда/.
Всичко това е при положение, че казаното от теб в предишните постове е така, а не ме пускаш на пързалката /то всъщност няма да пуснеш мен, а себе си/.
п.п.
Еми след като Хънтъра е “очарован” от това как се препоръчват добавки във форума и мисли че 6 месеца не са достатъчни за прием на креатин,аз бих ти препоръчъл метан,стромба или дека,а може и трите заедто/идеални са за качване на ММ и са по-безвредни от креатина-точно като за билдъри с 6 месеца стаж са/!
Айде стига - рано му било за креатин - друг път!И ако не тук къде да му препоръчат добавки в книжарницата ли?
Можеш ли да ми дадеш нормален аргумент за изписаното от теб или чешаш пръсти?
Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.08.11 22:10.
11.08.11
22:20
Мисля че точно тук е мястото за препоръка на добавки и за споделянето на опит с такива.
Мнението беше редактирано от VipeR™ на 11.08.11 22:20.
11.08.11
22:29
А за по-добър ефект от протеина какво да взема ? В момента пия някъде 5 или 6-то кило суроватка и сега съм си взел синта,за протеинов синтез какво да взема например ?
Мнението беше редактирано от Outofspace2 на 11.08.11 22:29.
11.08.11
22:34
Мисля че точно тук е мястото за препоръка на добавки и за споделянето на опит с такива.
Така въпроса беше за креатина и не ми отговори защо при неговия стаж с фитнеса да му препоръчам креатин? Когато препоръчваш нещо на някой е редно да му прочетеш предните постове във форума, да познаваш продукта, който му препоръчваш и най-важното да имаш съответните познания, че да препоръчваш нещо!
Иначе влизам и препоръчвам на сульо и пульо възможно най-тъпканите със стимуланти продукти и “аре у лево” - не ме ебе на кой какво съм препоръчал? Пробвал е монохидрат, а препоръчват по-нагоре Джакед - смях. Би ли ми обяснил от сега, като почне със стимулиращите продукти, какво ще прави после, когато вече това ще му е малко - ще се обърне към твойта препоръка.
В началото, когато започва да тренира си има потенциал, който трябва да изпълни и тогава следва период на застой - това е момента да се използва креатин от начинаещ. През времето, когато е на витамини, рибено масло и т.н. си утвърждава и наглася хранителния и тренировъчния режим, тялото му свиква с този тип натоварване.
п.п.
А за по-добър ефект от протеина какво да взема ? В момента пия някъде 5 или 6-то кило суроватка и сега съм си взел синта,за протеинов синтез какво да взема например ?
Тялото ти ще усвои точно толкова протеин, колкото му е нужно. Опитваш се да ме караш да ти препоръчвам нещо, което няма как да стане ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.08.11 22:36.
11.08.11
22:43
Ок :) може да заключите темата защото много спам насъбрахме ...