14.08.11
13:54
От 18.30 в училището в Младост.
Презареждаща батериите тренировка с основно внимание върху заучаване/затвърждаване на нови упражнения и умения, както и работа по грешки върху техниката, допуснати през изминалата седмица.
Това ще е и времето, когато можете да направите някое от предизвикателствата пред камера и със съдия, ако искате да участвате в официалното класиране. Или пък без снимане и съдийстване, ако просто желаете да опитате.
И накрая - комплексчето Zeroes and Heroes.
14.08.11
21:56
За жалост и утре няма да мога да дойда ;( Ох,много ми се тренирааааааааааааааааааааааааа....
15.08.11
07:52
@Марти: вчера беше доста горещо и мнозина се разсъблякохме. Довечера ще сме си с тениски. Т.е. така или иначе си изгубила, защо и да те наказваме за това :)
@Ники: четвъртък пак. А и тогава започва седмицата с максовете, така че повечко почивка ще ти е само от ползва ;)
@Марти: вчера беше доста горещо и мнозина се разсъблякохме. Довечера ще сме си с тениски. Т.е. така или иначе си изгубила, защо и да те наказваме за това :)
Aко е само това, мисля, че ще го преживея. Все ми се е случвало да видя добри голи мъжки тела ;-) Пък и лятото е в разгара си... горещите дни тепърва предстоят ;-)