LGscience I-GH-1 - възможно ли е да има странични ефекти?

14.08.11
18:11

Здравейте , въпросите са ми към тази добавка http://www.sncbg.com/igh-100-caps-p-1458.html?vmID=95ff90ac7f64558dbf2ebcbe0fe1a5ad .
1.Възможни ли са някакви странични ефекти , на 17 години съм спортувам активно .
2.Може ли след приема да има някакви странични реакции.

Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 14.08.11 18:15.

HE

14.08.11
20:23

Няколко аминокиселини, които няма да ти помогнат да пораснеш.
п.п. Няма такава добавка!

KY

15.08.11
03:01

Последната седмица се изказвам само негативно, но моето лично мнение, че трябва да си закупи тази добавка и да я изпие. Опита който ще натрупа не може да се сравни с нито един съвет. Имам чувството, че хората имат нужда да бъдат лъгани, да им се говори “мазно” за техните проблеми и тяхното лесно и просто решение, след като науката даже не е могла да реши. Прочети тази статия: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/43785 и ако не разбереш какъв и е смисъла никой на този свят няма да може да ти помогне, освен ако не се отъждествяваш като Морфей от филма “Матрицата”.
  И както е популярно да се спамят темите, та и аз имам един проблем: Аз препоръчах на една позната, с уговорката, че това няма да и реши проблема, да взема профилактично глюкозамин и хондроитин сулфат, защото има проблеми със ставите. След като е изпила 3-4 таблетки, всеки път като ме види тя се чувства длъжна да ми каже как ще започне да ги пие редовно. Това на мене ми звучи като сериозна заплаха и всеки ден аз живея с този стрес, че като я срешна тя пак ще ме заплаши. И аз имам нужда от съвет, как да реша този проблем, но само да няма много кръв?

Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 15.08.11 07:35.

HE

15.08.11
06:57

казано от Krasimir Yolov на 15.08.11, 03:01:

И аз имам нужда от съвет, как да реша този проблем, но само да няма много кръв?

Удар с тъп предмет така, че да не причини разкъсно-контузна рана :D :D :D
Сега сериозно: Поговори с нея и обясни, че теб не те интересува дали ги пие редовно или не и, че няма нужда да те натоварва с подробности. Не си лекуващия й лекар и, че е най-добре да се обърне към него.

KY

15.08.11
07:33

10х head_hunter, но всъщност аз нямам никакъв проблем, въпреки че случая е действителен, а само го използвах за да онагледя как сами задълбаваме в неща които не са толкова важни. Иначе, това за кръвта е от едни смешки за спящата красавица (краставица), която неискала да заспива и когато храбреца казал: “Ей ся шъ иъ приспъ.” и царят му отвърнал: “Само да няма много кръв!”.
  Та по проблема на младежа - просто няма такава добавка, която селективно да повлияе на височината ти. Не знам кой и по какъв начин трябва да ти го каже за да приемеш, че това е така. Дори растежен хормон да използваш, това не означава, че ефекта му ще е главно върху растежа на височина. Иначе художествени съчинения по темата могат да се напишат колкото искаш.

Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 15.08.11 07:47.

15.08.11
11:48

Друга ми е целта с тази добавка дали ще повлияе за покачване на мускулна маса и изчистване от мазнини , както е описана в сайта.И дали изобщо има смисъл да се взима , аз не искам някакви супер очаквания просто да ми действа като един плюс и във двете области ?

Мнението беше редактирано от Слай на 15.08.11 11:48.

HE

15.08.11
12:01

казано от Silvest1r на 15.08.11, 11:48:

Друга ми е целта с тази добавка дали ще повлияе за покачване на мускулна маса и изчистване от мазнини , както е описана в сайта.И дали изобщо има смисъл да се взима , аз не искам някакви супер очаквания просто да ми действа като един плюс и във двете области ?

И за това няма да помогне!
Покачването на мускулна маса зависи от хранителния и тренировъчния режим, също и изчистването.
п.п. Двете заедно - забрави.

Дали ще ти помогне за покачването на маса и чистенето на мазнини...никой не може да ти каже със сигурност, тъй като този процес зависи от десетки други фактори, което очертава индивидуалността в целия процес.

Странични ефекти можеш да очакваш само ако си човек, който е лесно податлив на алергии. Тогава трябва да се консултираш с лекар.

Добавката съдържа натурални съставки (аминокиселини и 2 билки), поради които тя не подлежи на строг контрол и може да се закупи без рецепта. Това донякъде подказва сравнителна безопасност при използването й, но такава никога не може да бъде гарантирана на 100%.

Мисля (лично мнение), че ако спазваш препоръките на производителя няма да имаш проблеми, а дали ще ти помогне за достигане на целта ти няма как да ти кажа със сигурност. :)

15.08.11
13:03

Приема пише 4-7 таблетки преди тренировка , аз ще взимам по 4 да не се прекалява , ако го съчетая с едно л-карнитинче дали ще е добре за топенето ?

Нали целта ти беше да покачваш мускулната маса? Така и трябва...и аз ако реша да се опитвам да си покачвам нивата на анаболен хормон, ще го използвам максимално ефективно т.е. хранителен и тренировъчен режим с цел покачване на тегло. Т.е. кардиото или няма да го има, или ще е нищожно. Това от своя страна елиминира ползването на Л-Карнитин, тъй като той има най-голям ефект по време на кардио.

Та...Л-карнитина е лишен от логика в твоя случай. Ако пък си решил да “чистиш”, по-добре се спри на друга категория продукти. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 15.08.11 13:45.

казано от Krasimir Yolov на 15.08.11, 07:33:

Иначе, това за кръвта е от едни смешки за спящата красавица (краставица), която неискала да заспива и когато храбреца казал: “Ей ся шъ иъ приспъ.” и царят му отвърнал: “Само да няма много кръв!”.

http://www.vbox7.com/play:6039d23f&start=122

06.09.11
19:01

Докато не пробваш нищо няма да разбереш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1