19.08.11
14:24
Здравейте пише ви момче на 17 години,тренирам усилено от 3години и половина но за тези 3 години 2 пъти си чупя ръцете което никак не ми помага а напротив върна ме в 1 клас.Можете ли да ми кажете някакъв режим за покачване на тегло,но да не е от онези които искат много пари нещо скромно дори и да няма голям ефект :) Благодаря ви :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.08.11 14:36.
19.08.11
16:16
Здравей,
Имах същите цели като тебе и успях да наддам килограми като:
1)Премахнах всички чипсове,торти,шоколади,газирани напитки и прочие вредни храни,които създават чувство за ситост и надуват корема,но всъщност не са ефективни при покачване на чисти кг..
2)Започнах да се храня поне по 4-5 пъти дневно с качествена храна ,доколкото е възможно-яйца,бобени храни,картофи,месо,риба,ориз,млечни,ядки....(има много статии във форума за храненето)
3)Пих вода!!!
3)Броях калориите и приемах повече,от колкото изразходвам!
Успех!:)
Мнението беше редактирано от lena D на 19.08.11 16:31.
19.08.11
16:17
Колко ми е познато това с ръцете :) много е неприятно и аз го направих същото ,моя съвет е ВВД по 500гр ориз 6 яйца 500гр месо 500гр извара и 150-200гр овесени ядки на ден и си бомба това излиза към 10лв дневно според месото разбира се ако ядеш само телешко контра филе можеш и на 20 лв да отидеш :) но за да се възстановиш най-бързо зимата качвай смело и не се притеснявай как изглеждаш пролетта ще оформиш и изчистиш