20.08.11
02:40
Здравейте! Преди няколко дена си взех протеин Jumbo Mass 1-кг и искам да попитам хората ползвали го да си кажат мнението добър ли е за парите си, покачва ли се добра маса? ;] ето и линк към него silabg.com/bg/6988-NUTRITECH-Jumbo-Mass-3000g.html
20.08.11
02:59
“Добра” маса не се покачва с един гейнер,той е допълнение към още куп други неща..
Аз тренирам от 2-3 месеца някъде и от 10 дена вземам креатин монохидрат и гледам да не ям много вредни храни за да мога да натрупам чиста маса а не мазнини.А мнението ми е към продукта дали е добър? :]
20.08.11
10:28
Аз тренирам от 2-3 месеца някъде и от 10 дена вземам креатин монохидрат и гледам да не ям много вредни храни за да мога да натрупам чиста маса а не мазнини.А мнението ми е към продукта дали е добър? :]
Няма да стане тая! Хранителен и тренировъчен режим ти трябва, а не добавки!
Дори хипотетично да предположим /в сферата на фантастиката/, че имаш нужда от хранителни добавки - 1 кг. гейнър е нищо. Само ми е чудно, защо на втория месец си се хвърлил на хранителни добавки - лятото почти мина :D
Бах тая захар дето си си купил. Само 12 % протеин, аз бих качил с него само мазнини нищо друго, но дано на теб ти подейства по друг начин.
При цена от 42 лв за 3 кила аз не знам въобще за какво го гледаш тоя протеин,а отгоре на това и го пиеш.
20.08.11
13:13
Пич да ти река,че захарта в магазина е 2.60 , соевият протеин е 10 лв килото (91% протеин) , смеси си 200 грама от соевият с 2 кила захар и си го пий със здраве.. А за монохидрата след 2 месец тренировка ,просто съм гроб :X
Няма да стане тая! Хранителен и тренировъчен режим ти трябва, а не добавки!
Дори хипотетично да предположим /в сферата на фантастиката/, че имаш нужда от хранителни добавки - 1 кг. гейнър е нищо. Само ми е чудно, защо на втория месец си се хвърлил на хранителни добавки - лятото почти мина :D
Кво общо има лятото не разбрах ама карай...:D:D Ами аз в началото 1 месец бях с програма с която да свикна с натоварването за цялото тяло след това ми направиха друга
1-ден:гърди
2-ден:почивка
3-ден: ръце и корем
4-ден: почивка
5-ден: крака
6,7-ден: почивка
8-ден: гръб
и така пак отначало ;] ама за този хранителен режим ми е трудно защото в нас няма много от “полезната” храна повечето някви луканки,салами,кисели млека ама с 3.6% и тем подобни явно ще трябва да си купувам самостоятелно храна :D
Аз съм 1.76 висок 62 кг
Мнението беше редактирано от Inkk .. на 20.08.11 14:27.
20.08.11
17:57
Е да де - прав съм. Трябва ти хранителен и тренировъчен режим, нали това ти казах в предния си пост. Защо си ми го писал изобщо това? Далече съм от мисълтта, че след няколко месеца имаш изградени режими. Не ги ли оправиш и не си ли изпълниш потенциала на тялото преди добавките, каквото и да взимаш е все тая!