Един "силен" шейк,с които да захраните мощно мускулите си,от кухнята на Марков

20.08.11
13:57

Здравейте днес ще ви представя шейка,които аз наистина много харесвам(дори в момента го пия),мисля че е доста добър поради това,че съчетава няколко източника на протеини,а това в последно време чета,че е доста добре - резултат са тези матрични протеини :)
Шейка е много лесен нужни са ви :
- Прясно мляко(количеството е според персоналните ви нужди)
- Извара(количеството е според персоналните ви нужди)
- Една мерителна лъжичка протеинова пудра аз използвам 100% Whey(вкуса е банан)
- Един или два банана(количеството е според персоналните ви нужди)

Приготвяне:
- В колбата на пасатора ви първо разбиите прясното мляко с протеиновата пудра.След това добавате изварата,пак разбиите и накрая добавете банана,и разбира се пак миксирайте.Можете да добавите няколко бучки лед и да го поръсите с какао,канела или кокосови стърготини.

Мисля си,че също така може да му се добавят сурови яйца,но това не се нрави на всеки.Пък и усвояването на не термично обработените яйца не е добро,но аз пък бих добавил някой път,ей така за разнообразие : )

Бон Апети надявам се да ви хареса комбинацията : )
Tutti a tavola a mangiare!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.08.11 13:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1