Проблем при Набиране

Темата е заключена.

21.08.11
00:54

Здравейте извинете искам дави попитам следното аз съм на 18 гд 1.65 см висок 85 кило гр и не мога да правя набираниа нито едно можели дами кажете дали е от килограмите ми или нещо друго набирам се до най много до средата даже не и толкоз понякога можели дами кажете какво трябва да направя зада мога да се набирам? Тренирам от няколко седмиси нов съм на тва кажете ми моля какво да направя имам много желание за тва.. А и сащо имам 1 приятел който е на 1.65 висок 97 кило гр. и се набира 3,4 пъти без проблем..мн ми е яд аи преди ръката ми беше счупен дане би дае от това мисля и това но искам да тренирам даса набирам извите ме за тъпите въпроси лека вечер.

Модерация: темата не отговаря на изискванията в този форум.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 21.08.11 00:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1