Циклично хранене и добавки- размисли и критики.

Прескочи до:

26.08.11
17:19

А проблем ли е ако фастинг фазата е да речем 18 часа а фийдинг фазата 6?

TN

26.08.11
17:22

И в тия 6 часа ще ядеш всичко за целият ден ? :D

26.08.11
17:24

да що?

26.08.11
17:24

казано от Ramon Dekkers на 26.08.11, 17:19:

А проблем ли е ако фастинг фазата е да речем 18 часа а фийдинг фазата 6?

Ори препоръчва да не е повече от 20 часа :)

TN

26.08.11
17:28

Нали беше 2-3 пъти на ден да ядеш , тренировката на гладно,след тренировка 40% от общите калории и тн? Сега пък в 6 часа :D

26.08.11
17:33

казано от The Next на 26.08.11, 17:22:

И в тия 6 часа ще ядеш всичко за целият ден ? :D

Виж сега човек не е не възможно! Аз изяждам за 5 часа по 20 яица, 500 гр. свиснво, филета, плодове и други разни работи ;)

Стели, с дефекалирането как си? Количествено ме интересува? И да ти кажа... Няма смисъл от толкова много храна - усвояемостта е слаба, дори и да си гладувал 20 часа. Виж теста на Поликин за HCL. Също така като разбрах как се хранят някои елитни силови атлети ми стана лошо - около 2000 калории на ден. Месце, малко ядки и плод за закуска, за обяд мръвка със саладка, а за вечеря мръвка със саладка. И това е... Аз така ям сега - няма проблеми. Не огладнявам, не изпитвам чувство за глад... Пък качвам... А и се чистя...

26.08.11
17:42

Аз сега не ям така ;) т’ва беше преди да почета за ЦК... иначе отделителната система е по-добра от когато и да е било!!!! Количеството не е голямо, защото както знаеш в мазнините няма баластни вещества и фибри ;)

Мнението беше редактирано от Стенли на 26.08.11 17:43.

TN

26.08.11
17:50

Добре де,дайте тогава примерно меню след тренировка и вечер , всичко което по принцип ще ям през целият ден ще го побирам в тези хранения,но как :D

понеже доста модерно стана да се пише за “отделителната система,” моля не ползвайте този термин.
http://www.urolog.bg/info/view/1
http://bg.wikipedia.org/wiki/Храносмилателна_система
накратко - със отделителната се пикае, с храносмилателната се сере. препоръчвам използването на “колко често и колко като количество ти е голямата нужда,” “как си с дефекацията,” “сереш ли” и др. подобни. иначе учителките по биология ще си скубят косите, а плешивите учителки не са оферта.

AD

27.08.11
05:36

Мисля че се получи недоразберателство. Когато напълнях, ядох безразборно много и не съм тренирал изобщо.
На снимките където бях с мускули съм правил 3:2:1. После просто се отпуснах и ядох като прасе от всичко по много. Циклично хранене никога не съм опитвал.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1