Въглехидрати преди тренировка

AR

21.08.11
09:20

Здравейте ! Проблема ми е следния. Тренирам 5 пъти силово на лост и успоредка + 3 пъти кардио сутрин на гладно. В дните за силовите тренировки на обяд приемам въглехидрати от типа варени картофи/боб/зеле, а в дните с кардио салата домати и краставици. Хубаво ги приемам де, ама аз като ги ям в 12.30-1 вечерта до 7 когато ми е тренировката сякаш нищо не е останало.
Дайте съвет какво да разместя или какво да ям 2-3 часа преди тренировка с цел да имам повече сила. Тънкия момент е, че същевременно искам да се доизчистя и съм крайно внимателен с тях и времето им на прием.
Тренировката няма как да я изместя в 2-3 часа поради голямата жега така, че ми остана варианта само с разместване на яденето..

АЧ

21.08.11
16:36

Ами както каза ти добави още едно ядене 2-3 часа преди тренировката.

21.08.11
16:46

Освен че ако сваляш кг с 3 хранения на ден няма как да стане е едно а преди силова тренировка освен някакъв бърз протеин въглехидрати нямат място според мен виж след тренировка 1 банан и 1 доза протеин на прах или 3 варени яйца идват перфектно

TN

21.08.11
20:24

казано от Филип Буцев на 21.08.11, 16:46:

Освен че ако сваляш кг с 3 хранения на ден няма как да стане е едно а преди силова тренировка освен някакъв бърз протеин въглехидрати нямат място според мен виж след тренировка 1 банан и 1 доза протеин на прах или 3 варени яйца идват перфектно

Е перфектно идват,но не са най-добрата идея :D (заради банана най-много ,въпреки,че и аз си хапвам доста често след тренировка)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1