Cellmass - Начин на прием

Привет, имам въпроси отностно приема на BSN Cellmass.
На опаковката, както и един професионалист ми каза, че се приема в тренировъчен ден след тренировка и 6-8 часа след първия прием. Вече го пия 2 седмици и нищо не усещам като ефект. Дайте съвет, чудя се дали да го пия преди и след тренировка в тренировъчен ден. Преди ще го пия за сила повреме на тренировкаta, а след - за възстановяване. Пия и протеин (Syntha-6). Него го пия сутрин и след тренировка заедно със Cellmass-a.
Meрси предварително :)

HE

21.08.11
14:44

Пие се, както е указано на опаковката от производителя!
Ако хранителния и тренировъчния режим не са на нужното ниво, няма как да усетиш нещо, също ако си новак във фитнеса и си се метнал на добавките. Това са най-често срещаните грешки. Ако очакваш написаното на етикета да се случи, можеш да почакаш върбата да роди круши, да цъфнат налъмите, да дойде дядо коледа, великденския заек да снесе боядисано яйце или, че щъркела те е донесъл - по твой избор!

Ходя на фитнес от година и 3-4 месеца вече. Хранителният ми режим не е на 100% изряден, но се старая да приемам здравословна храна и да имам добро възстановяване.
Исках да питам за съвет, защото получих най-различни мнения отностно продукта и неговия прием. Едното от тях беше, че бета-аланинът и етил-естерът са предтренировъчни продукти и по-добре да ги приемам преди тренировка, за да имам сила докато тренирам.

HE

21.08.11
17:07

Ето, че за пореден път съм прав.

21.08.11
17:11

Според мен щом не го усещаш го пии преди тренировка 20-30 мин и другите приеми както е дадено на етикета. А относно хранителния режим това е много важно също .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1