22.08.11
17:38
Здравейте :),
Така... преди около половин година ходех на фитнес доста сериозно и имах около година и половина стаж. В началото бях на НВД(3месеца- -10кг) и след това качвах. Преди 6 месеца училището трябваше да мине на 1-во място и просто не ми оставаше време и спрях. През това време качих няколко кг. И тъй като колоезденето ми е много любимо занимание, реших да се заема с него по-сериозно, съчетано с НВД(по-скоро РБД), строго съгласно темата за нвд(мисля, че добре се справих с изготвянето на менюто). Та проблемът е, че преди правех HIIT(20мин), а сега с колелото правя 2 часа и половина планинско каране(по баир). Притеснява ме, че мога да се превърна в типичен колоездач(крака-топове, ръце-карабини :D ). Преди каране сутрин изяждам овесени ядки с кис. мляко, защото просто на гладно ще е самоубийство, независимо, че съм на НВД. Когато стигна целта си, изяждам малко бързи въглехидрати(банан, леко сладко...) и като се прибера след още 1 час, изяждам известно количество протеин(обикновено пиле) и въгехидрат с нисък ГИ.
Ако можете да ми дадете няколко съвета как да предотвратя губенето на маса в горната част на тялото ми, ще ви бъда много благодарен :).
Поздрави,
Иван
Модерация: Дублирана тема.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 22.08.11 17:45.