23.08.11
11:42
Здравейте съфорумци.
малко инфо: На 21г. съм 182см,87 кг.
Тренирам ББ от 4 години (1вите 2 дори без добавки).Имам добре изградена тренировъчна и хранителна култура,наясно съм с “нещата” в този спорт.
Като хранителни добавки съм използвал Сурватъчен протеин ,Гейнери (преди),аминокиселини.
Така,виждам ,че тук има много компетентни и отзивчиви хора,и реших да се обърна за съвет към вас. :
От скоро взимам N.O. Explode и съм много доволен,но го комбинирам само със сурватъчен протеин.Искам да взимам и други добавки.Спрял съм се на : GOld standart (ON), Creatine (ON), Glutamine (ON) Synta-6,Аминокиселини и вероятно Казеин (ON) и ще продължавам с N.O. Explode-a.
Въпросът ми е ? : Как и кога да ги комбинирам за да няма взаимно изключване между добавките? ? ?
Благодаря ви предварително ,и ще бъда в очакване за отговорите ви.
Със здраве :) :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 24.08.11 08:52.
23.08.11
13:40
Жоре, Жоре - нямаш продукти, които да се изключват взаимно от посочените в поста ти ;) Препоръчвам ти да прочетеш статиите за всяка от изброените от теб добавки. Има си важни теми за протеин, креатин, а глутамина е дискутиран многократно във форума, както и реално работещите дози. Четене му е майката Жоре! :)