04.04.05
15:52
Тренирам едва от няколко месеца,91кг съм,185см,33год.,все още качвам маса и ми е малко раничко за релеф,НО въпросът ми е, уместно ли е, да си направя една НВД почивка от около месец+кардио 3-4/седмично, с оглед приближаващото лято, все пак тъпо е да се изльоскам на плажа с едни шкембета и паласки, защото маса качвам, разбираш ли!! :(
Та въпросът ми е, уместна ли е идеята като цяло и носи ли това риск за натрупаната вече маса, най-вече кардиото ме притеснява, да не стопя мускул...
Mи по принцип с НВД можеш да си качваш, просто калорийките трябва да са ти в повече, а и когато си на НВД и тренираш правилно качваш доста повече на мускули отколкото на сланинки (логично понеже белтъците ти са в по-голямо количество). Иначе аз като мацка бих те посъветвала да си направиш изчистването и след това да продължиш с маса...лято идва все пак :roll:, естествено добавките ще те улеснят значително Л-Карнитин или някакъв фетбърнър, кардиото си е задължително. Иначе ти сега на какъв режим си?
На какъв режим съм...(почесва се),ами не знам точно..Хапвам си от всичко.Гледам да е балансирано все пак.Приемам достатъчно белтък, но и въглехидратите ми не са малко,сутрин мюсли,ориз или картофи наобяд,банани следобед..,нерядко си позволявам и разни забранени благинки. Даже може би омазнявам твърде малко, за това, което ям, но нали трябва да качвам все пак...Във Варна май сме много чувствителни на тази тема, все пак почти половин година ходим полуголи... :lol:
Абе, вярно ли е, че зеленият чай е освен всичко друго и отличен фетбърнър??