23.08.11
18:34
След месец и нещо тренировки във фитнес залата, хранителен режим и протеин качих 4 килограма и реших да си взема един в кутийка, защото до сега пиех от залата (предлага се 18 лева килограма или 1 чаша за 1 лев). Разгледах темите ви за протеина и хранителните добавки и изключително голямо впечатление ми направи следния - Zero Carb Izobest ( http://www.bb-team.org/forums/viewthread/47393 ). Водил се като най-чистият в пазара до момента и ако не сме искали да правим компромис с качеството това бил най-добрият вариант за протеин. Е OK, но като гледам в нета има и други, които са далеч по-скъпи от сорта на 150+ лева за килограм и т.н. Може би те са по-добри като качество? Объркан съм малко и в момента си мисля, че всяка фирма си рекламира протеина като най-добър. Е как така този протеин дето го видях за 65 лева в Интернет ( fitneshrani.com/zerocarb-isobest-900-gr/ ) е най-чистят и добър протеин на пазара при положение, че има протеини, които са с близо 100 лева по-скъпи и може би по-качествени? Моля дайте ми съвет наистина ли този протеин е най-добър и чист и ако е така защо цената му е по-ниска от другите? Винаги ли цената е равна на качеството?
ПП: Извинявам се ако предишното заглавие на темата е провокирало до изтриването й.
Модерация: дублирана тема
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.08.11 18:42.