25.08.11
01:53
Здравейте! На 13 години съм, висок съм 155см. и тежа 42кг. От 1 месец се занимавам с Street Fitness (Уличен Фитнес), но не тренирам по никаква програма. Трябва ми хубава тренировъчна програма на лостове и успоредка. Мога да правя по 6 повторения в серия широк хват, пред гърди и зад врат. Това което ме интересува е кога да тренирам, по колко серии да правя и дали да почна да пия бирена мая, разбрах че ще мога да кача килограми и да увелича силата си. :)
Темата беше редактирана от Street Fitness на 25.08.11 01:54.
26.08.11
07:40
Имаш няколко варианта за тренировките на открито:
1. Кросфит (потърси какво означава)
2. Да тренираш цялото си тяло в 1 тренировка.
3. Да тренираш разделно тялото си в отделни дни различни мускулни групи.
Който и вариант да избереш ще е ок, въпрос на избор е и според целите ти. Искам да знаеш, че не е хубаво да се тренира всеки ден. Мускула расте, когато почива. На лостовете 3-4 пъти седмично тренировки и си тик ток.
27.08.11
11:10
казано от Ачо на 26.08.11, 07:40:
Имаш няколко варианта за тренировките на открито:
1. Кросфит (потърси какво означава)
2. Да тренираш цялото си тяло в 1 тренировка.
3. Да тренираш разделно тялото си в отделни дни различни мускулни групи.Който и вариант да избереш ще е ок, въпрос на избор е и според целите ти. Искам да знаеш, че не е хубаво да се тренира всеки ден. Мускула расте, когато почива. На лостовете 3-4 пъти седмично тренировки и си тик ток.
Съгласен съм напълно с Ачо, моя съвет като допълнение е тренировките ти да бъдат с не много голяма продължителност, но за сметка на това да са много интензивни ... А относно каяването на кг , те съветвам първо да потренираш известно време и мускулите да се развият естествено от тренировки и хранене и в по късен етап да предприемеш приемането на каквото и да било.
Успех