04.04.05
19:24
Здравйте
Значи тренирам от 2-3 месеца
висок съм 185 тежа 87 кг
Та искам да попитам има ли някаква порграма или диета, с която да намаля малко теглото си, но да не губя сила ? В смисъл, не искам да тренирам за релеф, а за маса/сила, но в същото време и да отслабвам.
Смених белия хляб с типов, незнам дали ше помогне :twisted:
Ми това е, мерси :wink:
[quote author=“CTAMAT”]Здравйте
Смених белия хляб с типов, незнам дали ше помогне :twisted:
Пробвай пълнозърнест и не прекалявай. За 2-3 месеца не знам колко сила си качил, ама със сигурност при една диета ще намалиш малко както телесните кг. така и на щангите, но не вярвам да е фатално за теб. Така че храни се добре и правилно, тренирай правилно и върти педалите, че без кардио няма да стане.
Успех!
Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти времето, прекарано тук да е приятно и ползотворно за теб. Относно твоя въпрос, бих ти препоръчал да се запознаеш с хранителните режими за поддържане на тегло. Посредством подобен режим ще топиш мазнини и правиш мускул едновременно. Разбира се, това ще става бавно и при известни условия. За целта е нужно да попрочетеш това-онова. Като за начало си избери треировъчна програма за начинаещи, но добави кардио към нея. Състави си някакъв общ режим на хранене и дерзай.
Успех :)