Ще продължа ли да качвам в същото темпо

26.08.11
16:31

Здравейте! След близо месец и нещо тренировки, не толкова строго спазване на часовете за хранителния режим (е все пак не гледах да ям след 22:00-23:00 часа) и прием на протеин след тренировките качих 4 килограма и 2 сантиметра на ръката (знам и аз не можах да повярвам, че за такъв малък период можело да се качат толкова сантиметри) и се замислих ако продължа да качвам в това темпо за 5-6 месеца би трябвало да постигна някакъв приличен резултат, който да го поддържам с времето. ;) Но се замислих, че е абсурдно на всеки месец и половина да качвам по толкова на ръката а и в минала тема ми бяха казали, че такива бързи резултати имало само в началните месеци и за това искам да ви попитам ако продължа да си тренирам със сегашното темпо ще продължа ли да качвам по 4 килограма и да увеличавам ръката си с толкова или с времето резултатите ще стават все по-бавни? Прекалено лесно ми се струва, все някъде трябва да има някаква подробност, която съм изпуснал :). Да спомена, че съм ектоморф (187 см на 60 кг) и ръката ми е 27 см. Може би просто, защото ръката ми е била 25 см съм качил толкова бързо тези 2 см?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 26.08.11 16:54.

HE

26.08.11
16:35

Да естествено, че ще продължиш да качваш по 4 кг., но на година :D
Първата година ще качиш най-много и след това ще забавиш темпото значително. Дано само протеин да си взел в началото, че после има да се чудиш как да излезеш от застой ;) Абе с на кратко - не е така, както си го мислиш!

26.08.11
16:38

Да, само на протеин и чиста храна карам. ;)

SP

26.08.11
16:43

Килограми може да качваш всеки месец еднакво, но с всяка изминала година, тези килограми ще са все повече мазнини и все по-малко мускули, т.е. ако тази година качиш 10 кила мускули, другата също може да качиш 10 кила, но не само мускули. Затова не винаги теглото означава прогрес.

DE

27.08.11
14:53

Яж като “изтърван”,тренирай като за стажа ти,спи като за тренировките ти и ще видиш :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1