27.08.11
17:51
На 23 години съм - 185см, 86кг.Решил съм да правя сериозна диета за покачване на ММ и да сваля малко на талията ( да поизчистя). Това само по себе си изиска добра диета и упоритост, но аз искам да добавя малко добавки, които да допринесат за по-бързо постигане на целите. Не очаквам чудеса. Бих искал съвети за избор на най-добрите според вас комбинации за ММ стак. В момента се чудя как точно да комбинирам следните суплементи:
Syntha 6 или ON GS 100% ? Не мисля че има голяма разлика при положение, че и 2та продукта са утвърдени на пазара.
За преди тренировка изкам матрица. В нея искам креатин и азотен буустър да има, но повечето матрици като че ли или наблягат на 1то или на другото. Спрял съм се на следните продукти: Muscle Marinade (Purus Labs) , VPX NO-Shotgun , CL Green MAGnitude , N.O.-Xplode 2.0 Изборът тук ми е най-труден. Всеки продукт има предимства. Пък и аз съм притенциозен (blush) - хем да има креатин , хем азотен буустър , хем да съм фокусиран и пълен с енергия.
По време на тренировка мисля да ползвам SciVation Xtend
Като странични суплементи мисля да си взема - витамини (Orange Triad) , рибено масло , омега 3. Мисля че при комбинация от горните продукти няма да има смисъл от ZMA , Глутамин и BCAA. Ще се радвам все пак ако споделите вашите мнения и предложения.
За капак искам да помоля за мнение за Driven Sports - Activate Xtreme и Triazole. Много ми се иска да ги вкарам още в началото или по нататък, но не мога да преценя дали няма да дойде множко на организма. Знам че тези 2 са по-хардкор от останалите. Цената не ме притеснява. Заради тези Proprietary Blends няма как да знам кое колко има и дали няма да се припокрият с някое от горните. Ще съм безкрайно благодарен ако някой от съфорумниците помогне в избора за добавки и изкаже мнение как и дали да включа последните 2. Мисля да започна дневник, за да се надъхам повече и да не си позволявам своеволия :D След като почна стака ще пиша в дневника отзиви и може би някое друго ревю.
27.08.11
19:07
Muscle Marinade има много положителни отзиви, Green Magnitude не е азотен бустер, а само креатинова матрица, Syntha 6 е протеинова матрица докато Gold Standart не е та се замисли какво ти трябва. Xtend е BCAA та да няма да има смисал от BCAA отделно да си взимаш, но не мисля, че в другите изброени продукти има нещо препокриващо се с ZMA.
27.08.11
19:38
Защо да няма нужда от БЦАА ? в протеина е в нищожно количество No-Shtogun е моя избор от буустерите но трябва и креатин тоест бих взел и Con-Cret Синта е добър протеин и ГС е добър протейн но и 2та са безумно скъпи :) така че моето предложение е Syntrax Whey shake същото качество на по-добра цена
27.08.11
22:35
Защото е казал, че ще ползва Xtend което е BCAA.
Защото е казал, че ще ползва Xtend което е BCAA.
Не се изразих правилно. След протеина търся не само азотен буустър ами пред тренировъчна матрица или суплементи. Тоест искам креатин и азотен буустър. Така че може би комбинация от Green Magnitude и No Shotgun?
За сега съм решил да си взема следните продукти:
2 x Molecular Nutrition X-Factor Advanced - 2 x 54$ = 108$
1 x Driven Sports Activate Xtreme = 39$
1 x Driven Sports Triazole = 36$
1 x Scivation Xtend = 21$
1 x VPX NO Shotgun MHF-1 = 39$
1 x ON GS 100% Whey 5lb = 50$
1 x Orange TRIad = 30$
1 x Genomyx Slin-Sane = 25$
Мнението беше редактирано от NesTea на 29.08.11 00:37.