Моят дневник

Темата е заключена.

28.08.11
23:14

Здравейте, правя си този дневник за да следя най-вече храненето си и дано това ми помогне да ям за да жевея, вместо да живея за да ям и сигурно вече разбрахте, че съм от онези лакумници...     

Ии така преди 2 години ми откриха болест, която ме съсипа. Тренировките ми представляваха тичане от една болница в друга, от един кабинет в друг, пълна лудница. Храната изобщо няма и да я споменавам, срам ме е. Преди половин година всичко свърши с добър край и слава богу, бях изпаднала в адската депресия и определено не ми се отрази добре, сега си имам много мазнини около кръста, бедрата, задника, и определено нямам хармоничното тяло, което бих искала да имам. Нямам за цел да съм еди колко си кила, просто искам да се харесвам в огледалото без да се вманиачавам.

Реших да започна НВД, защото по всичко изглежда,че съм ендоморф. Нямам възможноста и желанието да ходя на фитнес, просто не ми допада идеята да тренирам на закрито, но обичам да търча в Южния всяка сутрин да правя разни упражнения със собсжено тегло, гирички, въженца, столове, общо взето каквото ми попадне. 

——————————————————————
Мерки
Височина - 158 см
Тегло - 48 кг
Талия - 68 см
Ханш - 91 см
Бедро ляво/дясно - 51 см
Прасец ляв/десен - 30см
Глезен ляв/десен - 21 см

Мазнини - 23.1% (изчислих го чрез един сайт, не мога да съм сигурна, че наистина е толкова, но поне ще мога да следя напредъка си)

29.08.11
21:52

1Ден

9:00 Закуска - 2 яйца, 2 домата и малко сирене
11:30 Късна закуска - около 100 гр. извара, домат, 4 с.л. суров ориз и праскова

12:30 Тренировка -  [100 подскока, 10 лицеви опори с подскок, 15 клякания * 5 ]  [  14 рунда - 40 сек. скачане на въже; 10 сек. почивка ]

14:30 Обяд - филе от риба и краставица
16:30 Следобедна закуска - 2 яйца и грах
18:30 Вечеря - телешко,краставица и синя слива
21:00 Късна вечеря - малко орехи

29.08.11
22:21

Здрасти, честит дневник. Виждам добра основа... сигурна съм, че и сега нещата не са много зле, но се очакват още по-добри резултати. Пожелавам ти успех!
Само тези 4 лъжици суров ориз ъъъ каква му е ролята?

30.08.11
14:01

казано от Anelia на 29.08.11, 22:21:

Здрасти, честит дневник. Виждам добра основа... сигурна съм, че и сега нещата не са много зле, но се очакват още по-добри резултати. Пожелавам ти успех!

Много ти благодаря Anelia, адски мило от твоя страна.. : )
Ами някъде тук бях чела, че преди тренировка се приемат протейн и въглехидрати, но изглежда не съм разбрала правилно. Сега, като ме попита за тези 4 л. ориз осъзнах, че наистина малко прекалих, уж се опитвам да спазвам НВД, сигурно с времето ще се науча да се контролирам повече и да бъда по-стриктна.

Усмихнат денн

09.09.11
20:26

6:45 Ставане и чаша зелен чай с лимон
7:00 Упражнения
8:30 Закуска - риба, домат
9:15 Кардио
11:15 Късна закуска - пилешко, грах, (1 белтък, 1/2 лук, 1 чушка[зехтин, целина, червен пипер])
14:15 Обяд - пилешко, грах, (1 белтък, 1/2 лук, 1 чушка [зехтин, целина, червен пипер])
17:30 Следобедна закуска - пишко, грах, царевица, моркови [зехтин]
20:15 Вечеря - 2 яйца, сирене, броколи [черен пипер, сол]

Течности: 1 л. зелен чай с един лимон и 2 л. вода

09.09.11
20:30

Ако търсиш съвети, ще трябва да описваш тренировките си малко по-подробно от “упражнения” и “кардио” :)

09.09.11
21:01

казано от Nesa Dimitrova на 30.08.11, 14:01:

казано от Anelia на 29.08.11, 22:21:

...

.....
Ами някъде тук бях чела, че преди тренировка се приемат протейн и въглехидрати, но изглежда не съм разбрала правилно. Сега, като ме попита за тези 4 л. ориз осъзнах, че наистина малко прекалих, уж се опитвам да спазвам НВД, сигурно с времето ще се науча да се контролирам повече и да бъда по-стриктна.

Ъ-ъ-ъ, не мисля, че Анелия се е опитала да те критикува за това, че излизаш от НВД, а по - скоро се чуди защо оризът е суров....
Иначе на въглехидратите там им е мястото - сутрин.
Успех и от мен!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1