29.08.11
14:33
Здрасти, хора!
От доста време зачитам форума, ама все не се осмелявах да се включа.До днес.
На 24 години мома съм, от Пловдив. Тренирам основно вкъщи с подръчни материали - 2 пудовки по 12кг., една 16-ка, тлъстичък лост в коридора, самоделна PVC успоредка, въженце, 2 гирички по 4кг. , тежести за глезени по около 1 кг., швейцарска топка и малко фантазия. Имам една тренировъчна програма-P90X, която включва разнообразни тренировки - по-комплексни: Plyometrics, Kenpo, Core Synergistics, Intervals, Yoga и по-изолиращи: Arms and Shoulders, Legs and Back, Chest and Back и т.н. Идеята на програмата е да се следва 90 дни и да станеш нинджа :). Аз си правя отделни клипове, когато ми дойде музата. Иначе си тренирам интервално, или със стоп таймер. Радват ме тренировките на http://www.bodyrock.tv/ и http://www.myomytv.com/ .
Ходих веднъж с Atom на трибойска тренировка и ми допадна.Даже ми се иска да завтарям, но сама не се престрашавам, а мераклии не намирам...
С тренировките си целя да постигна и поддържам здраво, силно и функционално тяло, да научавам нови неща и да се развивам. Размерите ми са горе-долу 168см./60кг. Ще ми се, между другото да смъкна някое мазничко от кръста надолу.
Храната ми...Не спазвам хранителен режим...Хапвам си.
Съвети и критики са добре дошли, но доколко ще бъдат изпълнявани - ще си проличи.
Темата беше редактирана от Diddlina на 29.04.16 18:19.
Хах...още един интересен дневник :)
Добре дошла, ще те следя изкъсо, защото ми се струва, че тренираш интересно (а и Атом беше казала май нещо подобно ;) )
Днес сътворих следното:
около 10:30 Тренировка -
P90X - Arms and Shoulders
Alternating Shoulder Press 2@12кг.- 10/8
In & Out Bicep Curls 2@5кг. - 16/16
Two-arm Tricep Kickbacks 2@4кг. - 15/15
Deep Swimmer’s Press 2@5кг - 15/15
Full Supination Concentration Curls 2@5кг. - 15/13
Chair Dips - 25/25
Upright Row 1@12кг. - 15/15
Static Arm Curls 2@5кг. - 16/16
Flip-Grip Twist Tricep Kickbacks 2@4кг. - 14/14
Two-angle Shoulder Flyes 2@5кг./2@4кг. - 16/16
Crouching Cohen Curls 2@5кг. - 16/16
Lying-down Tricep Extensions 2@5кг. - 15/14
In & Out Straight-arm Shoulder Flyes 2@4кг. - 16/16
Congdon Curls 2@5кг./2@4кг. - 14/20
and Side Tri-Rises - left hand/rignt hand - 23/23 , 26/26
P90X - Ab Ripper
In and outs - 25 reps
Seated bicycle - 50 reps
Seated crunchy frog - 25 reps
Crossed leg sit up - 25 reps
Fifer scissor - 25 reps
Hip rock and raise - 25 reps
Pulse up - heels to heaven - 25 reps
Roll ups/ V combo - 25 reps
Oblique V ups - 25 reps
Leg climb - 26 reps
Mason/side to side twist with legs up - 50 reps
Ох! Голямо описване таз тренировка.След тренировката имаше малко конопен протеин.
Храната е около посочените часове:
13:00 - парче пъпеш, солидна шепа бадеми, кафе със соево мляко и канела
15:00 - 4 крекера с прасешки бекон, извара, кашкавал и босилек, запечени на скаричка и един големичък домат със зехтин
20:30 - домашно овче кисело мляко с праскова
Течностите засега са около 2 литра, разпределени в литър вода и литър зелен, студен чай с жасмин, но май още ще наливам.
По мои наблюдения, тренировката беше лека и тонизираща. Храната е нетипично малко за мен, но се чувствам добре.
Честит дневниииик! Ето това ще се следи :) Дидлина е страхотна мадама и прави много вкусни домашни бонбони :)
Аз няма да издавам повече, вие сами ще видите :)
29.08.11
23:30
Честит и от мен,моме :) Туку виж и аз скоро си подновя моя дневник покрай теб :)
Днешният ден, откъм трениране и амкане, изглеждаше така:
Тренировка :
9:30 - 15 мин. интервали по 10:50 сек. със следните упражнения:
1. Набирания(надхват) - 11, 5+2, 4+2, 4+2, 4+2+1
2. Подскачащи странични напади - 47, 37, 33, 29, 36
3. Лицеви опори с коляно към лакът по пътя надолу(смяна на крака при всяко повторение) - 18, 17, 16, 13, 16 и тук бяха на мини серийки, ама не ги помня.
Леко бях заспала на тази тренировка, ама се посъбудих, че се наложи да дишам :)
После, вдъхновена от клипчето със стойките на ръце, реших и аз да се пробвам. Еми, 1мин. и 30 сек., ама добре че гледах таймера да ме надъхва, щото иначе сигурно по-рано щях да се сгромолясам. Към минутата взеха да ми изтръпват ръцете и да чувствам напрежение в раменете, като последните останаха и през финалните 30 сек :)
После, дозичка конопен протеин.
Малко по-късно, минавайки под лоста, му се метнах за 7 с надхват
20:00 - Около 15 мин. хигиена на умствения труд с 6 кръгчета от по 5 пистолета на крак и 5 набирания, и яко Nightwish -Amaranth и Bye Bye Beautiful. Набиранията се редуваха надхват/подхват.
Поядоох:
10:30 - пъпеш, шепа бадеми, кафенцИ със соево мляко и канела
по някое време между тези двете - шепичка годжи берита
14:00 - хумус, кракерси, 2 сварени яйца, домат със зехтин и си изхрупах една залена чушка
17:30 - праскова и овче кисело мляко с фурми
22:00 - сигурно ще има малко гювеч-изненада ;)
Течности съм наляла около 2 литра до момента, под формата на вода и зеленясал жасминов чай. Ще има още.
Мойто заключение за днес: явно се бях затъжила за лоста, че от известно време не му обръщах внимание. Храната пак е малко малко, но за толкова ми стигна апетитът. Пауър се намери от някъде...
Мнението беше редактирано от Diddlina на 31.08.11 00:17.
3. Лицеви опори с коляно към лакът по пътя надолу(смяна на крака при всяко повторение) - 18, 17, 16, 13, 16 и тук бяха на мини серийки, ама не ги помня.
Тези не мога да си ги представя без сгромолясване на пода (wasntme)
вдъхновена от клипчето със стойките на ръце, реших и аз да се пробвам. Еми, 1мин. и 30 сек., ама добре че гледах таймера да ме надъхва, щото иначе сигурно по-рано щях да се сгромолясам. Към минутата взеха да ми изтръпват ръцете и да чувствам напрежение в раменете, като последните останаха и през финалните 30 сек :)
И аз така - ако имам някакво време за цел, ей така - на инат ще си стоя, но ако просто си вися безцелно, много бързо ми доскучава. :)
После, дозичка конопен протеин.
Хах...още един ползвател на” забранени” субстанции (giggle)
Мнението беше редактирано от Margi на 30.08.11 22:11.
Радвам се, че съм ви развълнувала :)
Иии, да си призная, че “малкото гювеч” се превърна в нормална порция прасешко, мазничко, картофки - както си му е редът :) .
А, Margaritka, тези обяснени-недообяснени лицеви опори са т.нар. reptile push ups
Днешната тренировка е специален поздрав за Margaritka и за всички, които са отворили сетивата си за очарованието на йогата :)
Тренировка
19:30 - P90X - Yoga - 1 час и 30 минути
5 breaths in mountain pose
Wide leg hamstring stretch
Wide leg bent over torso stretch
Split leg hamstring stretch
Standing side stretch
Astanga sun salutations (3)
Vinyasa into and between each of these exercises:
Runners pose
Crescent pose
Warrior one
Warrior two
Reverse warrior
Triangle pose
Twisting triangle pose
Chair pose
Twisting chair pose
You now have 59 minutes remaining:
Downward dog with leg raise
Vinyasa into this sequence:
Downward dog with leg raise
Warrior 1 then 2 then reverse warrior then 2
Right angle pose
Extended right angle pose and grab
Right angle pose
Warrior 2 then reverse, 2, 1 and out
= repeat series on other side =
Vinyasa to:
Runners pose
Prayer twist
Side arm balance to
Vinyasa… and repeat on other side
Vinyasa to:
Crescent
Warrior 3
Standing Splits
Half moon
Twisting half moon
Crescent
Runners pose to
Vinyasa… and repeat on other side
One final Vinyasa
You are now at the end of the moving asanas and have 43 minutes remaining.
Balancing postures begin:
Tree
Royal Dancer
Standing leg extensions with 3 variations
Crane (child’s pose is the alternative)
**brief water break**
Seated spinal stretch
Cat stretch
Frog
Bridge or wheel to knee hug to bridge or wheel
Plough to shoulder stand with leg variations
Table
Cobbler pose
One legged hamstring stretch
Two legged hamstring stretch
You have 17:30 remaining and move into Yoga Belly 7
Touch the sky
Boat
Half boat
Open scissors
Torso twist hold
Deep torso twist hold
Touch the sky - 3 parts
Coming into the home stretch with 9:30 remaining…
Side twist
Glute stretch
Happy baby
Child’s pose
Corpse shavasana
Fetus pose
Lotus pose
Namaste!
После друснах малко конопен протеин :)
Храната е изключително повлияна от събралото ми се днес напрежение :
10:00 - парче пъпеш, малко бадеми
12:00 - парче пъпеш, малко бадеми, шепичка годжи бери
22:00 - печени пилешки пържолки от бут, домат и нахут, задушен в масло, с пресен джинджифил, кокосови стърготини, къри, канела и магданозче - мое творение. Който харесва по-екзотични вкусове, може и да му допадне.
Не мога да не спомена, че спах от 15:00 до 19:00 :)
Течностите са около 2 литра - вода, черен чай и зелен чай.
Днешната тренировка много ми хареса, защото ме отпусна психически, натовари ме физически, но по различен начин от вчера (имам да разкарвам мускулни трески от вчера на глутеусите, еректорите, латисимусите и пекторалисите).
Глад почти не почувствах днес, но поне вечерята спокойно си сътворих и с удоволствие й се насладих :)
Да не би случайно йогата да е водена от Шива Рей? Много познати последователности :)
Хратата ти е абсолютно по мой вкус (с мънички изключения, де ;) ). С Атом трябва да отворите ресторант за здравословно хранене в Пловдив :)
Shiva Rea е много яка мацка, ама бая лигаменти има да разтегна докато я стигна :) Мойта йога е от поредицата на P90X и я води Tony Horton. На мен много ми допада и не знам как я правя, ама всеки път ми докарва мускулна треска :) Днес, последната е на паласките и мъничко на задните бедра :)
Ааа, за ресторанта, доста приятели са ме питали защо не си отворя някакво местенце, предполагам Atom също е получавала подобни въпроси/идеи. Засега нямам възможност сериозно да помисля над въпроса, но от време на време ми минават разни мисли в тази насока :) Ще видим...
Тренировката днес :
9:30 - Зузанина, модифицирана спрямо наличните материали :)
20 минути интервали - 10:50 секунди, две кръгчета от следните:
1. Kettlebell Swing 16kg.
round 1 – 33 reps, round 2 – 30 reps
2. Cross Legged Burpee 4kg.
round 1 – 7 reps, round 2 – 7 reps
3. Turkish Jump Up 4kg.
round 1 – 12 reps, round 2 – 11 reps
4. Crab
round 1 – 41 reps, round 2 – 41 reps
5. Foot Elevated Squat (left leg)
round 1(16kg.) – 28 reps, round 2(12kg.) – 27 reps
6. Foot Elevated Squat (right leg)
round 1(16kg.) – 31 reps, round 2(12kg.) – 27 reps
7. Jump Lunge & Knee Crunch 4kg
round 1 – 11 reps, round 2 – 11 reps
8. Mountain Climber
round 1 – 83 reps, round 2 – 93 reps
9. Kettlebell Squat/lunge Combo
round 1(16kg.) – 7 reps, round 2(12kg.) – 7 reps
10. 4kg. Dumbbell Full Body Combo
round 1 – 7 reps, round 2 – 7 reps
Доза, както се пееше в една песничка - “нон-стоп, нон-стоп...” :)
19:00 - разходка, с по-бодро темпо до върха на едното тепе - Младежкия хълм. И на връхта: набирания(надхват)/кофички на успоредка - 13/15, 5/9, 5/7, 5/на успоредката-повдигане на коленете към гърдите и изстрелване на краката встрани, с редуване ляво-дясно - 20 броя
На слизане от тепето реших да се метна и на лоста в основата(на тепето ;) ) и 9 броя с подхват
Сутришната тренировка ми изкара въздуха, но вечерната разходка ми беше много приятна.
Храната:
10:30 - пъпеш, бадеми, кафе със соево мляко и канела, годжи берита
12:00 - печени пилешки пържолки, киноа, домат
16:00 - овче кисело мляко с прасковка
21:00 - спагети с пилИ и зеленчуци (мамино творение)
Течностите днес са около 2,5 литра - вода и зелен чай.
Тренировката днес беше много яка! Пак е от Зузана - специална селекция ;)
9:30 - За време :
ROUND 1
10 Get Ups
ROUND 2 =
Round 1 + 20x Backward Lunge & 2x 5kg. Dumbbell Press
ROUND 3 =
Round 2 + 20x 12kg. Kettlebell Front Squat
ROUND 4 =
Round 3 + 10x Burpees
ROUND 5 =
Round 4 + 40x One Leg Toe Touch
Спираме таймера. След кратка почивка, правим същите упражнения в обратна последователност на кръговете - от 5-ти до първи.
Моите времена бяха : 15 мин. и 13 сек. първото завъртане, и 16 мин. 07сек. второто завъртане :)
После - дозата :)
Храната:
11:00 - пъпеш, бадеми, кафе със соя и канела
15:00 - нахут с кокос, къри, канела, джинджифил, три филийки печено беконче, два домата
20:00 - извара с яйца, с масло и в тигана
по някое време ще хапна и една ябълка
Пиячката е около 2,5 литра вода и зелен чай.
Такаам, аз да си призная, след няма и 12 часа отпрашвам към морето :)
Тренировкитее ще останат малко на закачалката, но смятам да се изкъртя от волейбол на плажа :) Между другото, за мен плажният волейбол - жени е най-секси сред всички спортове. Особено, когато отбележат точка и съотборничките се пошляпнат (wasntme)
Откъм храната ще има бира със сигурност :) другото ще да е волна програма :)
Мнението беше редактирано от Diddlina на 02.09.11 22:33.
На мен много ми допада и не знам как я правя, ама всеки път ми докарва мускулна треска :) Днес, последната е на паласките и мъничко на задните бедра :)
На мен години наред редовно ми докарваше мускулна треска поне веднъж на две седмици, основно на задната част на тялото. Този период обаче отмина, предполагам след като мускулите и сухожилията ми се поразтегнаха трайно :)
А, и приятно изкарване на морето (sun) (sun) (sun)
02.09.11
21:30
43. Weight training won’t make women “too big.” It’ll make them tight and hard, and our girlfriends.
43. Weight training won’t make women “too big.” It’ll make them tight and hard
Това никой не го е оспорил. :)
@valerious - нещо не те разбрах какво имаш предвид... ;)
Мнението беше редактирано от Margi на 02.09.11 21:47.
Малко се замотахме с тръгването и ето ме :) :
6:30 - пъпеш, бадеми, кафе с канела и соя
8:20 - две серийки набирания/надхват/ - 13+7
Прекрасен ден ви желая и до скорооо!
Юху, Дидлина’с бак он трак ;)
Морското приключение беше много приятно.Бая се позапекох.
Някои сутрини имаше събуждане със скокове на въженце и вариации на лицеви опори, бърпита и клекове :). Храната беше изцяло домашно приготвена с изключение на 3 сладоледа, тортичка, вафлички и биричката. Последната фигурираше на всяка вечеря :). Голяма маняна* се оказа това море :).
Днес, като след почивката, голямо желание за движение, което се реализира в следното:
9:00 - Интервална тренировка - 10:50 в 18 рунда от следните:
Скокове на въже - високо коляно:130, 125, 120, 120, 120, 123
Клек с 16 кг. пудовка на гърба: 23, 20, 20, 20, 21, 22
Повдигане на колене към гърди на успоредка: 20, 20, 19, 19, 20, 21
Набирания за “добре заварил” на лоста :) /надхват 10, 7, 7, 6
Конопен протеин.
След цял ден слънчасване и размотаване из града, реших, че имам сили и желание за втора тренировка и:
19:20
Triplet 1
Kettlebell Single-Leg Deadlift (left) (2 x 12kg) (13, 13, 13)
Kettlebell Single-Leg Deadlift (right) (as above)
Side to Side Jump Lunges x 1 min (53, 51, 54)
After 3 rounds of the above, complete one set of the following “Bridging Exercise”:
Weighted Squat Hold x 1 min – eek! (16kg)
Triplet 2
Single-Arm Row (left) (16kg) (10, 10, 10 )
Single-Arm Row (right) (as above)
Elevated Plank Climber x 1 min (20, 20, 2)
Again, after the 3 round of the above exercises, complete one set of:
Diagonal Knee Tucks x 1 min (60)
Triplet 3
Wide Stance Goblet Squat (16kg) (15, 15, 15)
Single-Leg Hip Thrust (left) (15, 15, 15 )
Single-Leg Hip Thrust (right) (15, 15, 15)
After 3 rounds of the above complete the following:
Side Plank Raises (right and left) x 1 minute each side (27 left, 27 right)
Triplet 4 – (evil conditioning)
Set your Interval Timer for 9 cycles of 15 seconds rest and 45 seconds effort and complete 3 rounds of the following torture:
Stand-Kneel-Stand (left) (16kg) (13, 11, 11)
Stand-Kneel-Stand (right) (13, 11, 11)
Two Handed KB Swings (16kg) (27, 23, 31)
Храната беше:
10:30 - банан, разбит със совево мляко и гуарана
14:30 - 500ml. фреш пъпеш и млечни бонбон и половина :) (тъй като с брат ми си взехме по един от три вида бонбони, трябваше всеки да опита всеки :) )
16:30 - салата с елда, домати, млечна пита, кимион и зехтин, трябваше и маслини да има, но бяха свършили
21:00 - два домата, 200 гр. котидж, три пилешки крилца
Фрешът, млечните бонбони и салатата с елда открихме в едно много симпатично местенце, наречено Fresh House. Мястото се намира точно срещу едни от най-популярните дюнери в Пловдив :)
За тренировките днес мога да кажа, че тотално ми изпържиха г.з. и бедрата. На четвъртия триплет на втората тренировка ( (giggle) ) имах чувството, че ми прескача сърцето, но животинското в мен надделя и я довърших. Много пот днес и недостатъчно въздух.
Както се казва - “Да бе мирно седяло, не би чудо видяло” :) Само че, аз за чудесата живея :)
*Маняна - като нашето Айляк, ама без оная припряност :)
Вчерашното самоиздевателство и днес напомня за себе си :) - лека мускулна треска на бедрата, глутеусите и поясната област.Затова днешната тренировка ми дойде малко тегава, ама имах причина за самонаказание - 6 шоколадови бонбона (wasntme) ( From Russia With Love :) ).
Ta:
18:30 - Интервали - 10 мин. в 10:30 сек. от следните:
Part 1
1)4kg. Dumbbell Jump Twist and Pop – 8, 8, 8
2) Horizontal Pull Ups – 13, 14, 115
3) Side Lunge Twist (with 12kg. KB) Left side – 10, 10, 10
4) Side Lunge Twist Right side – 10, 10, 9
5) Plank Jumping Jacks – 27, 24, 32
Part 2
10 Кръга от 6 половин бърпита с лицеви опори(едната ръка на земята, другата върху дръжката на пудовката и ръцете се сменят на всяко повторение (giggle) ) и 12 скачащи напада с 4 кг. гира в ръцете.
Part 3 (открадната от дневника на Марина (wasntme) )
Набирания/надхват - 1, 2, 3, 4, 5, 5, 4, 3, 2, 1, 1, 2, 3, 4, 5. Амаа много ми тежаха нещо, нищо де и такива моменти има :)
Храната днес е малко смахната:
11:00 - пълнозърнеста питка с кашкавал и 500мл. фреш ябълка от Fresh House-а
14:00 - две купи леща, домат, кебапче, кюфтенце
15:00 - 6-те шоколадови бонбона
18:00 - грозде
19:30 - 3 шепи малинки
Иии, от известно време ми се върти идеята да си взема някакви аминокиселини да позобя :) , с цел по-пълноценно и бързо възстановяване след тренировка. Засега съм се спряла на Gaspari AminoMax 8000. Ще ми бъде полезно по-компетентните по въпроса да изразят своето мнение.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.09.11 08:23.
Млечната киселина още не се е разнесла, затова днес по-лекичко с тренировката - Yoga X в 20:10. След нея, към 22:00 - конопен протеин с половин лъжичка мака.
Храната беше:
12:00 - пъпеш, бадеми, кафе със соев крем-ванилия и канела и отделно соев крем :), малко кашу. Съответно ми стана малко тежко.
15:00 - домат, пържени тиквички, собственоръчно пресолена елда(поне беше с хималайска сол (giggle)), малко пилешко със сметана. Пак прекалих.
18:30 - праскова и домашно овче кисело мляко с какао (да ми мине меракът, не че бях гладна :) )
Като цяло съм добре, ама ще се оправя :)
От утре/вече днес/ започвам с университета ии ще има великото напасване на храна и тренировки :)
Преди малко сътворих от любезно похвалените от Atom бонбони :) и ако си дойде по-скоро, може и за нея да има :)
Първият учебен ден за мен, откъм храна и движение :
Движението :
19:00
Първо: 40 кръга от планк върху гира, 2 бр. колене към лакти, лицева опора, подскок нагоре с гирата, оставяне на гирата на пода, скок напред, два въздушни клека, скок назад и отначало
Второ: Табата със скокове на въже/високо коляно
Трето: набирания/надхват 1, 2, 3, 4, 5, 5, 4, 3, 2, 1, 1, 2, 3, 4, 5(на последното си помогнах с краката, за да вдигна брадичката над лоста) + 3 (наказателни :) )
Малко след това - конопен протеин + половин лъжичка мака.
Храната:
11:30 - 3 малко крушки, 2 домашни бонбона (бадеми, слънчоглед, фурми, какао)
13:00 - прасешка пържола
15:30 - елда, домат, малко пилешко със сметана и гъби
17:00 - овче кисело мляко с малинки и праскова
20:30 - горната част на пилешко бутче, варен картоф и половина, няколко боцки салата
Обмислям, след малко да си сипя чаша студен чай и да унищожа още 1-2 бонбона :)
Следобедът днес ми беше доста заспал, не ми се и тренираше особено. Все пак реших да се пораздвижа с надеждата, че ще ми дойде вдъхновението, но не познах :) Измъчена се получи тренировката. Нищо, поне си поядох добре днес и като се наспя нещата трябва да си дойдат по местата :)
конопен протеин + половин лъжичка мака.
Все се изкушавам да си взема мака, но честно казано идея нямам как да я консумирам :D
Придава ли някакъв вкус и смесва ли се добре?
Първото упражнение от тренировката, ако е това, което си представям, ми се струва доста брутално в 40 повторения (shake) хаха...
Маката е с леко сладникав вкус и аромат, с подобна на брашно консистенция. Докато я бъркаш във водата, в началото става леко на бучици, но после си се разтваря. Разтворимостта и е сякаш малко по-малка от тази на конопения протеин :)
Аз, освен в конопения протеин, я слагам в смутита с банан и в сурови бонбони със сусам :)
Аа, първото упражнение от тренировката е взаимствано от последното Exercise Challenge на Зузана :)
Мнението беше редактирано от Diddlina на 15.09.11 21:45.
Чакайте бре...Мака-та не беше ли за момченца, там за едни работи да спомага...:)
Маката е и за момиченца, и за момченца, и спомага за много работи :) Зависи кой над какво се концентрира :)
Аз я взимам с цел - намаляване на умората и балансиране на разбалансираните женски хормони :) Но не съм особено постоянна и не мога да дам заключение дали действа :)
Мнението беше редактирано от Diddlina на 15.09.11 22:08.
По принцип, маката стимулира хипоталамо - хипофизарната ос и така увеличава/хармонизира производството на хормони от яйчниците - естроген и прогестерон. Самата мака не е хормон.
Бързам, бързам да напиша....
Още едно страхотно слънчево момиче, с което ме среща съдбата...макар и за кратко, но това е защото обществения превоз е бавен в Пловдив...или пак аз се успах...истината е някъде там...
7 набирания в серия...супер спокойно...на въже...!!!
60кг. тяга, с много прилична техника и съвсем леко...макса е поне над 85…!!!
МНОГО прилична двигателна култура...”добро утро” го хвана от първия път...не ни остана време за друго...
Абе много яки хора има из тоз Пловдив...:)))
Мнението беше редактирано от slavko на 16.09.11 15:50.
Както вече се подразбра, днес имах честта да се запозная и тренирам със Славко :) Кратичка беше тренировката, но за мен беше изключително ползотворна и забавна :)
Храната не беше толкова забавна :) , но все пак:
8:30 - пъпеш, разбит със соево мляко, гуарана и мака (и малко по-късно през деня ми дуде, което обяснява защо тоолкова ми се спеше последните дни и се чувствах толкова тромава)
11:30 - две круши, 3 бонбона - от мойте ;)
13:30 - пилешко горно бутче, две варени картофчета, домат и две печени чушки
20:00 - праскова
21:00 - цаца, картофена салтка и бира
Движението за днес:
8:30 - P90X - Core Synergistics .Тренировката е любимата ми от поредицата и напълно споделям мнението на Тони/водещият/ I hate it but I love it! :)
Последователността и видът на упражненията са следните:
Stacked Foot/Staggered Hands Push-up
Banana Roll
Leaning Crescent Lunges 2x4kg.
Squat Run 2x1kg.
Sphinx Push-up
Bow to Boat
Low Lateral Skaters
Lunge & Reach 4kg.
Prison Cell Push-up
Side Hip Raise
Squat X-Press 2x4kg.
Plank to Chatarunga Run -голяма забава :)
Plank Walk
Superman Banana
Lunge Kickback Curl Press 2x4kg.
Reach High & Under Push-ups
Steam Engine
Dreya Roll
Plank to Chatarunga Iso
Halfback
Table Dip Leg Raise
След това - последната доза конопен протеин. Най-накрая свърши :) Беше ми повтръснал вече :)
18:00 - Официално подобрен макс на набирания/надхват от 13(до днес) на 15 (от днес) (party) Явно, добре ми се отразява цацата с бира (giggle) Е, сигурно и сценичната треска оказа влияние... :)
Храната днес:
10:00 - две сини сливки, банан, разбит със соево мляко, гуарана и мака
13:00 - круша
14:00 - пилешко горно бутче(с кожата и с филийка размазан чедър :)), два варени картофа, салата(домат и краставица)
16:30 - 2 бонбона от моите
18:30 - овче кисело мляко с малинки (ама страшно ми се услади :))
21:00 - тиквички, запечени с мляко, яйца, сирене и кашкавал, салата - домат, краставица, сирене, чесън :)
И днес, по повод “Нощта на музеите и галериите” в Пловдив, едно малко Art - клипче :)
Брат ми е резнал малко първото набиране, ама си беше там :)
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 17.09.11 23:51.