Какво щте кажете?

PI

05.04.05
09:07

Здравейте, много харесвам този форум и виждам, че има хора който разбират наистина.Та по темата какво смятате за тази програма за релеф:сутрин ставам в 8:00 ям пуешко 3 резанчета и малко ориз,пия 4 кленбутерола и след 30 мин отивам на тренировка след като се върна ям малко сладко и ето тук незнам какво да ям след тренировка към 1:00 ям пилешка пържола със кисели краставички към 2:30 пия ниско въглехидратен протеин и в 3:00 пия 3 кленбутерола и последното ми ядене е в 6:00 риба или чисто телешко бон филе.
Това ако бъркам някаде ми кажете докато е на време плсс.

X_

05.04.05
13:17

значи братле,с уважение се отнасям към труда ти ,но основно забелязвам ,че разчиташ на клемботерола,за да постигнеш резултат.Не мисля,че това е правилната концепция за тренировка и режим на хранене, за постигане на целите.Дай малко повече инфо за себе си-тренировка,кардио правиш ли,възраст,кг,стаж???Наистина тук има доста хора,които ще ти помогнат,но имай впредвид ,че все пак нещата са строго индивидуални.

PI

05.04.05
13:32

Правя 3-пати в седмицата кардио по 20мин.Висок съм 173см 76кг. 17год.И защто пък да разчитам на клена немога да разбера.

X_

05.04.05
13:52

ами така ми изглежда на мен пич, като чета поста ти :? не си донагласил диетата

и ето тук незнам какво да ям след тренировка

,не казваш как тренираш,а праскаш по 4 клена сутрин и 3 след обяд???
Какво излиза братле,че не знаеш какво да хапнеш след тренировка,но знаеш как да пиеш клемботерола :wink:
Сега по проблема

Правя 3-пати в седмицата кардио по 20мин.Висок съм 173см 76кг. 17год.

от колко време тренираш/предполагам ,че не е много,но питам/защото за тези кг не виждам да имаш нужда от голямо изчистване,дай да видим цялата тренировка.

PI

05.04.05
14:10

Виж сега аз тренирам от 3 години и половина това не е много и трябва да звучи,че се хвала но съм чел и съм се срещтал с мноо хора които разбират знам доста,но относно диети за изчистване ми е за пръв път и не съм се интересувал до сега защтото си мислех,че няма да ми потрябват.Килограмите са много за този ръст и имам мазнини в коремната област пък и по тялото не са мноо, но мо дразнят.Ако искаш да се заядеш с мене, че пия химия няма смисал защтото секи може да си прааи каквото иска и да си пие каквото иска пък и клена не е химия, но както и да е.Просто исках да питам какво мога да ям като твърда храна след тренировка и дали е добре диетата.Тренирам 2 дена ходя и един ден почивам.1-ден гърди и трицепс,2-ден гръб и бицепс,3-ден почивам,4-ден рамо и трапец,5-ден крака.

X_

05.04.05
15:28

не искам да се заяждам братле...грешно си ме разбрал,това че си решил да пиеш клемботерол си е твоя работа...исках да ти кажа,че нямаш наложителна нужда от него.на твоите кг и стаж смятам,че съвсем спокойно ще можеш да изчистиш и без “химия”.питах за тренировъчният стаж защото не е все едно дали ще чисти някой съвсем начинещ или някой със стаж в тренировките като твоя.
Мога да ти предложа някакво примерно хранене,но имам въпрос преди това можеш ли да тренираш малко по-късно към 10ч и кога правиш кардиото-в кои дни и по кое време?

PI

05.04.05
15:42

Ами аз тренирам към 9:00-9:30 когато имам кардио в този час го правя,но сега като свърши ваканцията щте тренирам следобеда.Кардиото го правя когато ми се прави нямам определен ден в седмицата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1