Power Rack

UN

02.09.11
22:32

От къде мога да закупя въпросния уред на добра цена? http://www.seriusfitness.com/products/power_rack_bb.jpg
п.п. към модератора Защо ми триете темите без предупреждение? Вече 2 теми?!

02.09.11
23:29

Колко пари си решил да дадеш?

UN

02.09.11
23:36

около 500лв. В amazon co uk гледам че излизат по толкова обаче не ми се мисли доставката колко ще е, защото си е тежичко

03.09.11
07:39

Другия вариант е от някоя зала която се разпродава.Иначе аз мога да се понапъна и да съберем една такава клетка,като пари мисля че ще е по-малко от 500лв.,трябва само да се сметне материала.

UN

03.09.11
10:27

По залите съм виждал само squat rack че има, + това не ми трябва веднага а за коледа ще си купя защото не съм събрал пари още, само искам да знам откъде. А ако има наистина по залите ще е добре

в “Джони Спорт” - 125то СОУ има 2, а в “Спорт Сити” - студентски град има 1. едно време и в залата на Момчил Милев имаше. не съм тренирал скоро по други зали че да ти кажа, но предполагам че има и още.

UN

07.09.11
20:31

А откъде мога да намеря втора ръка? Говоря за стабилен железен Power rack със safety catch bars/chains а не от тия дървените(може и те да са стабилни но просто им нямам доверие металът бие дървото).

10.09.11
00:08

От това, което аз съм търсил из нета, най-евтиното на което съм попадал е тук:
http://flexcom-bg.com/
Търси пирамидална стойка - 200-300 лева е обявената цена. Не е точно от вида, който ти търсиш, но приложението е почти същото.
Отдавна не съм купувал нищо от там, така че не мога да ти дам прясна информация.

А, ако намериш от “твоя” тип на подобна цена, може и други да се възползваме. То вкъщи място не остана, но... :)

Мнението беше редактирано от 6th на 10.09.11 00:09.

UN

12.09.11
16:00

казано от 6th на 10.09.11, 00:08:

От това, което аз съм търсил из нета, най-евтиното на което съм попадал е тук:
http://flexcom-bg.com/
Търси пирамидална стойка - 200-300 лева е обявената цена. Не е точно от вида, който ти търсиш, но приложението е почти същото.
Отдавна не съм купувал нищо от там, така че не мога да ти дам прясна информация.

А, ако намериш от “твоя” тип на подобна цена, може и други да се възползваме. То вкъщи място не остана, но... :)

Power Rack е съвсем различно от стойките за клек и пирамидалната стойка, затова и е по-скъпо. Има предпазители така че не ти трябва някой да те пази когато избутваш щанга от лег или правиш клек с щанга, това е целта на механизма. Т.е. ако тренираш само за сила като мен това може да се нарече домашен фитнес(може да добавиш и лост и успоредка) на доста приемлива цена

12.09.11
21:34

Съгласен съм с всичко написано, освен с частта - доста приемлива цена. :)
Цени от 500 EUR нагоре за най-простите модели - сглобена клетка от стоманени профили...не е приемливо за мен.
Слабо предлагане, весели цени. По чуждестранни сайтове, цените са от $ 300 с безплатна доставка, при нас...ядец.

Давам ти жокер - ако пирамидалната стойка е 200 до 300 кинта, току виж се оказало че може и power rack да ти спретнат, вече на приемлива цена.
Не го правя от 100 процентов алтруизъм, защото след теб може и аз да си напазарувам.
Иначе съм наясно с потенциала за развитие на функционалността на подобен уред. :)

така както аз си го представям - отиваш някъде където има клетка(ама от най-простите), виждаш кое ти е удобно и кое не. после ти трябва заварчик, който е препоръчително да има поне някакъв професионален разряд(не че бай Киро не може да заварява, ама да не навлизаме в подробности) и получаваш твоя. ако го сметнеш че това ти покрива стойка за клек и лег(купуваш само една лежанка, а ако искаш наклонени - една лежанка за коремни преси те оправя и с двата наклона), място където да се набираш и с малко фантазия можеш да имаш къде да правиш кофички. т.е. получаваш собствен фитнес и това не е инвестиция от днес за утре или дори за една година.

за съжаление всички разглеждаме това като “какъв удар ще е по джоба ми в момента.” ако го погледнеш от гледна точка на “3 тренировки седчмично за 40 седмици = 120 тренировки на година” вече е друго.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1