Спорт около квартал Редута?

04.09.11
23:57

Хора кажете някой боен спорт който мога да тренирам около квартал Редута в София или някой пак така близък квартал :)). Благодаря Ви предварително за отговорите :) (handshake)
П.п. Съседни квартали като Хаджи Димитър, Гео Милев, Плиска, Подуене

Темата беше редактирана от Weird Out на 05.09.11 00:11.

на стадион Академик(до зала Фестивална) има карате и бокс ако не се лъжа. на стадион Академик(до Плиска) има бокс и винг чун(мико кунг фу). едно време в училището зад кино Изток също имаше у шу.

05.09.11
07:07

Герена е сравнително близо. Там има бокс, борба, карате, таекуон-до, бойно самбо и джудо.

05.09.11
23:12

казано от huckleberry на 05.09.11, 07:07:

Герена е сравнително близо. Там има бокс, борба, карате, таекуон-до, бойно самбо и джудо.

Можеш ли да ми разясниш за бойното самбо малко повече, имам предвид кога се провеждат тренировките и нещо телефонен номер ако знаеш на трениори :) Все пак благодаря за отговора!! (nod)

08.09.11
18:06

Тренировките са вторник и четвъртък (17;30), събота и неделя мисля, че бяха от 10 и полвина. Номер не знам, а и е възможно все още да са в лятна почивка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1