Малко помощ за възстановяване

05.09.11
00:00

Здравейте!
Какъв протеин или аминокиселини (име и марка) бихте ми препоръчали за възстановяване след тренировка.На 17 години съм 173-4см 78кг Стажа ми е  година и половина с малка почивка  през това време бях на тази програма: гърди  крака  гръб  почивка  рамо+трапец  ръце и пак почивка но сега искам да ги събера така  че всичко да се повтаря по 2 пъти в седмицата. Мисля че храната ми е горе долу добра
Ще съм доволен ако ми препоръчате нещо добро до 60 лева
Мерси предварително

05.09.11
00:21

До 60 лева само протеин (качествен) не може да си намериш :) То може де, ама ще е малка разфасовка и ще свърши много бързо :)

преди около 3 месеца взехме с едно момче протеин на скайтек и ни стигна на двамата за половин месец по 1 лъжичка след тренировка, така смятам да го пия и мисля че ще ми стигне за около месец

Мнението беше редактирано от Наско Терзиев на 05.09.11 00:34.

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/42252
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28359

05.09.11
11:06

казано от Наско Терзиев на 05.09.11, 00:29:

преди около 3 месеца взехме с едно момче протеин на скайтек и ни стигна на двамата за половин месец по 1 лъжичка след тренировка, така смятам да го пия и мисля че ще ми стигне за около месец

С една лъжичка след тренировка такова възстановяване ще настане, че по-добре ги дай тия пари за нещо дето те кефи ;) Тя ползата от протеина като цяло си е съмнителна, какво остава и в такива количества.
Първо помисли как да тренираш разумно, после виж другите фактори на възстановяването (като гледам в колко часа си писал мога да ти намекна за една отправна точка ;) ) и ги заеби тия работи.
Протеин за възстановяване (ако изобщо става, за което пак казвам че имам доста резерви) ще трябва да го пиеш в такива количества, че с тия 60 лева няма голяма идея да пробваш.

Мерси на всички за написаното!!! :):)

Мнението беше редактирано от Наско Терзиев на 05.09.11 23:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1