05.09.11
01:26
Малко за мен: на 16 години съм, от София. За пръв път стъпих в залата преди малко повече от година като през това време имам няколко по-сериозни прекъсвания заради боледуване. От началните ми 65кг успях да покача до 74-75 (от които за мое съжаление не всичко е чист мускул) при ръст 180см. Спортувал съм по-сериозно карате и бокс, освен това плувам любителски.
Цели: Ваканцията вече привършва и започвам усилено хранене и трениране като целта ми е да покача колкото е възможно повече и по-чиста мускулна маса. Понеже доста лесно трупам мазнини гледам да се храня максимално правилно и всякакви съвети как да предотвратя омазняването са добре дошли. От няколко седмици тренирам кръгово за да навляза в ритъм и след това мисля да тренирам по German volume training (10х10). Тренировките са ми по обяд, защото сега ще съм 2-ра смяна.
Мерки в момента:
Тегло: 75.8кг
Рамене: 120см
Мишница: 35см
Гръден кош: 99см. (без въздух)
Бедро: 57см (меря най-горната част на бедрото, не знам дали е правилно)
Хранене: ето така горе-долу протича един ден:
Веднага след ставане: протеинов шейк+ плод(обикновено банан)
Закуска: 5 белтъка+ 1 жълтък с чаша сок или прясно мляко / или: 2-3-4 филии пълнозърнест хляб с риба тон
Преди тренировка: Екстенд+ някакъв плод
След тренировка: протеинов шейк + пак плод или глюкоза, когато има
Обяд: пилешко/телешко месо (не знам колко е като грамаж, но с месото и картофите запълвам една голяма чиния) + картофи
Следобедна закуска: фъстъчено масло 1-2 суп. лъжици/ или кофичка кисело мляко
Следобедна закуска2: сандвич с пуешка шунка и сирене или кашкавал по избор
Вечеря: като обяда
Преди лягане: купичка извара
Това е засега, скоро ще опиша тренировките и ще кача снимки.
Темата беше редактирана от Ned_Stark на 05.09.11 01:27.