Прием на Креатин + Глутамин + Л-Карнитин?

05.09.11
10:29

Здравейте
Някой може ли да ми каже как да приемам тези 3 добавки.
Висок съм 182 см и тежа 96 кг.
Тренирам 5 дни седмично:
1ви ден-ръце+гърди
2ри ден-кадио+корем
3ти ден-гръб+трицепс
4ти ден-кардио+корем
5ти ден-крака+рамене
Не съм много вещ с приемането на добавки и ако можете да ми помогнете с изготвянето на някаква схема
за прием ще съм ви много благодарен.Целта ми е изчистване на излишните мазнини

TN

05.09.11
10:31

Креатин и л-карнитин?

Я прочети на опаковката дали производителя пише нещо за приема им ;)

05.09.11
10:36

Креатин и л-карнитин не съм убеден, че е най-добрата комбинация... За глутамина, ако ще приемаш по-малко от 20гр дневно не знам дали си заслужава въобще. За другите 2 казах... всъщност ако ще чистиш/сваляш креатина не ми се връзва, особено ако е монохидрат и задържаш вода от него. Съвета ми е да почетеш повече има достатъчно теми, а и статии.

05.09.11
11:02

2 кардио тренировки и креатин - това си е жива набивация на пари.
Съдейки по начина ти на трениране и габаритите, които си дал, целта ти е чистене. OK, ориентирал си се добре към L-Carnitine-a. Глутамънът е 50:50. Трябва да го употребяваш доста добре, за да има ефект.

Виж, креатинът ... друга бира е това. Няма как да натрупваш ММ (Мускулна Маса) и в същия момент да чистиш. Ако искаш чистейки, да не губиш мускулна маса, ориентирай се към други добавки.

Бих ти препоръчал протеин (суроватъчен) с добър аминокиселинен профил. Разгледай магазина. NoW, Optimum ca добър избор за суроватка.
Друго, което можеш да провериш са BCAA (разклоненоверижните аминокиселини). Те се усвояват доста бързо и не пречат на тялото да се “раздели” с ненужните мазнини. Също така тези аминокиселини са добър градивен материал за мускулите => ще редуцираш мускулния спад. Мой фаворит сред BCAA е xTend на Scivation. В него има и глутамин, а и вкусът е доста добър.

Поздрави и успех!

05.09.11
20:15

Благодаря ви за изчерпателните отговори.Сега ще знам към какво да се насоча и ще пропусна креатина :)можете ли дами кажите как да приемам глутамин+л-карнитин(на какви дози,кое преди и кое след тренировка или двете заедно)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1