06.09.11
14:34
Събираме се в неделя 11.09.2011 от 10 часа. Мястото е както винаги лостовете на баня Пиперка. Има голяма вероятност другия уикенд да прескочим заниманията, така че е желателно всички да се явят.
Темата беше редактирана от Спорти3т на 08.09.11 15:19.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
Направихме комплекс, който видяхме от колегите в Бургас и го кръстихме на една силно мотивирана млада кикбоксьорка- Тони
75 клека
50 набирания
35 кофи
50 клека
35 набирания
25 кофи
25 клека
20 набирания
15 кофи
Наско го изпълни за 18 минути 49 секунди и 6 стотни, а две новодошли момчета като разбраха какво е кросфит буквално избягаха от тренирвъчната площадка.
казано от slavko на 11.09.11, 19:37:
Колко човека се събрахте...
Има ли снимки?
Ами бяхме Мартин (Спорти3т) и моя милост.Като Мартин ми засичаше време и отчиташе повторенията,с една дума ми беше съдия и правеше упражнения на халки .По-късно дойде и една приятелка на Мартин на която се опитахме да обясним нагледно какво е кросфит.Снимки няма.
П.П. За съжаление няма много хора който да се опитват да “практикуват” Кросфит (то май сме аз и Мартин).Много често като дойде някой при нас ние се опитваме да го насърчим да тренира с нас,нооо никой не се навива.Както каза Мартин двете момчета само като разбраха за комплекса и думите им бяха “Ми то т’ва не е за нас,ние си имаме да правим наши работи на лоста” и след две минути си взеха водичките изчезнаха.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече